5. června 2012 • 14:27

Stoper pro AS Řím? Zeman si prý vyhlédl libereckého Keliče

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

První posilou AS Řím, které povede český trenér Zdeněk Zeman, by se mohl stát zadák Renato Kelič z Liberce. Informaci přinesl specializovaný server calciomercato.com.



Pavel Nedvěd, Marek Jankulovski, Václav Koloušek... Kouč Zdeněk Zeman si vždy o českém trhu udržoval dobrý přehled – a do Itálie z něj přivedl hráče, kteří se pak stali hvězdami Serie A.

Dalším by mohl být Renato Kelič, chorvatský stoper Slovanu Liberec. Jak tvrdí server calciomercato.com, římský klub Keliče dlouhodobě sleduje.

Imponuje mu jeho univerzálnost – a v neposlední řadě také cena. Chorvatovi totiž podle informací serveru skončila pod Ještědem smlouva a je tudíž k mání zdarma.

Jedenadvacetiletý Kelič přišel do Liberce v září 2008 a v dresu Slovanu odehrál celkem 58 zápasů, v nichž vstřelil čtyři góly. V této sezoně reprezentant Chorvatska do 21 let slavil český titul.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud