Karel Häring
23. července 2012 • 15:03

Získá Sparta útočníka? Klub je blízko dohodě s albánským Balajem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednání s Baumitem Jablonec uvízly na mrtvém bodě. Pražská Sparta nechce o dvaceti milionech za Davida Lafatu ani slyšet, proto se zaměřuje na další varianty. A je velmi blízko dohodě s albánským útočníkem Bekimem Balajem!



Forvard FK Tirana zaujal na nedávných testech, a i když se vrátil v uplynulém týdnu zpátky do Albánie, Sparta o něj neztratila zájem.

Naopak se pustila do jednání se stávajícím zaměstnavatelem jednadvacetiletého útočníka, který se v přípravě proti Vlašimi střelecky prosadil a svým výkonem překvapil.

Podle informací isport.cz se již Letenští s talentovaným hráčem dohodli na podmínkách smlouvy a k dohodě spějí i jednání s Tiranou.

„Je to na devadesát procent uzavřeno,“ řekl isport.cz dobře informovaný zdroj. Pro Balaje, jenž v minulém ročníku albánské ligy nastřílel 13 branek, je údajně připravená tříletá smlouva.

Na adresu reprezentanta do 21 let se pochvalně vyjádřil ještě během testování trenér Vítězslav Lavička. „Trénoval s námi asi třikrát, i v zápase ukázal svoji kvalitu. A vzhledem ke svému věku má velkou perspektivu. Upoutal nás. Nejen tím, že krásně skóroval. I celkovým přístupem.“

Sparta by jeho příchodem zřejmě vyřešila svůj poslední úkol na přestupovém trhu, kde shání útočníka.

Její první volbou je od začátku léta jablonecký forvard David Lafata, ovšem šéf severočeského klubu Miroslav Pelta nasadil za jednatřicetiletého kanonýra sumu 20 milionů korun. Letenští jsou přitom ochotni zaplatit zhruba polovinu.

Sparťanský kapitán Marek matějovský si v utkání se Žižkovem podvrtl kotník, nejspíš zmešká start ligy
Sparťanský kapitán Marek matějovský si v utkání se Žižkovem podvrtl kotník, nejspíš zmešká start ligy

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud