3. listopadu 2012 • 21:24

Hrůza a děs v Boleslavi! Tekla krev, Kadlec má prasklou lebku

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

DETAILNÍ FOTO ZE STŘETU | Hrozný střet hlavami v osmé minutě zápasu Gambrinus ligy s Mladou Boleslaví odnesl fotbalový útočník Sparty Václav Kadlec zraněním lebky. Ze hry musel i jeho soupeř Martin Nešpor, který po střetu hlavami krvácel.



Hráči se nešťastně srazili už v osmé minutě. Oba fotbalisté vystoupali do vzdušného souboje, kdy se střetli hlavami. Když se k hráči na ploše přiřítil sparťanský lékař Novák, signalizoval jediné – střídání. V doprovodu dvou hráčů pak Kadlec putoval po svých do útrob stadionu a následně musel do nemocnice.

"Václav Kadlec utrpěl zlomeninu čelní kosti. Byl převezen do nemocnice v Praze, které se podrobí vyšetřením a případnému chirurgickému zákroku," poznamenal lékař Sparty Petr Novák po utkání pro Českou televizi.

PODÍVEJTE SE NA SÉRII SNÍMKŮ, JAK KE ZRANĚNÍ DOŠLO:

Martin Nešpor a Václav Kadlec vyskakují k nevinně vyhlížejícímu hlavičkovému souboji
Martin Nešpor a Václav Kadlec vyskakují k nevinně vyhlížejícímu hlavičkovému souboji

Dobu, jak dlouho bude mladý fotbalista mimo hru, se netroufl odhadovat. "Do konce podzimu určitě, ale hodně bude záležet na dalších vyšetřeních včetně CT," dodal.

Mladoboleslavský Nešpor skončil na nosítkách. Ani jemu krvavé zraněné nedovolilo v zápase pokračovat.

"Letěl míč od branky a já jsem šel normálně do souboje. Já mám ránu v oblasti spánku, Venca na čele. Přeju mu, ať to zranění není vážné," řekl v pozápasovém rozhovoru Nešpor.

Lékař mu ránu několika stehy sešil, hrát ale dál nemohl. "Probral jsem se až na zemi. Točila se mi hlava, nemohl jsem hrát. Jinak bych se do utkání vrátil," dodal mladoboleslavský fotbalista.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud