Richard Šíma
27. června 2013 • 15:15

Lukeš prodloužil v Baníku smlouvu, Kukec jedná o penězích

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin Lukeš zůstane v ostravském Baníku i v nadcházející sezoně. Klub prodloužil s čtyřiatřicetiletým hráčem smlouvu o další rok. Totéž se Ostravě zatím nepodařilo v případě Davora Kukece a Zdenko Kaprálika. S oběma hráči Baník o případném setrvání na Bazalech stále jedná.



„Martin je první ze tří zkušených hráčů, jimž smlouva končila a s nimiž jsme se dohodli na pokračování. To je dobře. Samozřejmě bychom rádi udrželi i Kukece s Kaprálikem. Zda se to povede, bychom chtěli mít jasno do konce tohoto týdne,“ řekl Petr Šafarčík, předseda klubového představenstva.

Nechtěl specifikovat, na čem přesně váznou jednání mezi Baníkem a oběma jmenovanými hráči, je to však zcela zřejmé.

Baník šetří každou korunu, a tak se nejspíše pokouší přimět Kukece i Kaprálika, aby ze svých dosavadních finančních nároků slevili.

„Naše sportovní vedení stojí před úkolem namíchat co nejkvalitnější mix složený z mladých, zkušených a případně i nových hráčů. A je přitom pod tlakem našeho rozpočtu, který je takový, jaký je a my si nedovolíme ho jakkoliv překročit,“ sdělil Šafarčík.

„Baník se už nesmí znovu zadlužovat. Pokud jde o Kukece s Kaprálikem, jsem přesvědčen, že nejméně s jedním z této dvojice se dohodneme. Přál bych si ale, abychom udrželi oba dva,“ dodal ještě Šafarčík.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud