17. prosince 2013 • 13:53

Ve Slavii odepsali Fenina! Může skončit, prozradil Šeterle

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další propadák. Pokus útočníka Martina Fenina o restart kariéry v pražské Slavii nevyšel. Ředitel klubu Jaromír Šeterle v online rozhovoru s fanoušky řekl, že mohou být brzy Feninovy dny v červenobílém dresu sečteny. „Máme s Martinem opravdu vážná jednání, která můžou vést k ukončení jeho působení ve Slavii,“ oznámil funkcionář.



Na podzim zasáhl Fenin do pěti ligových utkání, odehrál 151 minut a nedal ani gól. Zahrál si i třetí ligu za Admiru, která je farmou sešívaných.

Podle všeho navíc nemusí být Fenin jediným kopáčem, kterému se chystají dát v Edenu padáka, nebo s ním neprodlouží spolupráci. Klub se přitom chystá zbavit hráčů, na nichž před pár měsíci chtěli ve Slavii do budoucna stavět.

„Čtyřem hráčům jsme oznámili, že jim nebudeme bránit v odchodu ze Slavie. Jedná se o Bortela, Škutku, Čonku a Fenina,“ připustil Šeterle na oficiálních stránkách klubu.

Na seznamu odpadlíků je i Vojtěch Štěpán, jemuž k poslednímu dni letošního roku končí ve Slavii hostování. „Nebudeme ho obnovovat.“ Nepočítá se ani s Tomášem Frejlachem, jenž nyní hostoval v Brně.

Díry v kádru pak podle všeho zacelí příchody hráčů z Afriky, nebo některého z bývalých slávistů nyní hrajících v cizině.

Trenér slávistické devatenáctky Martin Poustka kvůli tomu vyrazil na týdení kamp do Ghany. „A vyhlédl tam některé hráče, takže je pravděpodobné, že se některý z nich objeví v přípravě,“ naznačil Šeterle, jakým směrem se ve Slavii vydali.

S Nevesem za juniorský tým Slavie nastoupil proti Mladé Boleslavi také Martin Fenin, na výhře 3:2 se podílel jedním gólem
S Nevesem za juniorský tým Slavie nastoupil proti Mladé Boleslavi také Martin Fenin, na výhře 3:2 se podílel jedním gólem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud