10. dubna 2014 • 16:20

Pastoor před derby o Necidovi: Nelze říct, že je ve skvělé formě

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu fanoušci uvidí derby velkých rozdílů. Fotbalisté Slavie půjdou do zápasu na Spartě v roli outsidera, k čemuž je předurčuje obří ztráta 38 bodů na ligového lídra. "My můžeme do toho zápasu jít s tím, že od nás lidi nečekají, že soupeře jasně převálcujeme. Většina lidí si myslí opak a to je vždy svazující pro druhé mužstvo,“ prohlásil kapitán Slavie Marcel Gecov.



Před prestižním duelem svolala Slavia novináře na Císařskou louku, kde v roce 1896 sehrála vůbec první derby proti Spartě s výsledkem 0:0, při kterém tehdy rozhodčí dodatečně odvolal gól Sparty. S remízou by mohli být spokojení červenobílí i nyní.

"Nepamatuji si takový bodový rozdíl mezi oběma týmy. Sparta je jasný favorit. Roli to hrát může, věřím, že v náš prospěch," řekl sportovní ředitel Slavie Karol Kisel.

Sparta jako favorit? To bude v derby naše výhoda, věří Slavia
Video se připravuje ...

Také v počtu nastřílených gólů je na tom Slavia bídně. S 19 trefami je společně s Baníkem druhá nejhorší v nejvyšší soutěži. Očekávaný efekt nepřinesl zimní příchod Tomáše Necida. Na jaře se trefil v lize zatím pouze jednou. O tom, že hráč s reprezentačními zkušenostmi není v optimální pohodě, hovořil otevřeně trenér Alex Pastoor.

„Nemůžeme říct, že je ve skvělé formě. Za dobu, co jsem tady, ještě gól nedal. Pro mě je ale důležitější, že se moc často nedostává do šancí. A to není jen jeho problém, ale problém celého týmu,“ pronesl nizozemský kouč. Probudí se Necid v derby?

38 bodů? Takový náskok na Slavii nepamatujeme, tvrdí sparťané
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud