29. května 2014 • 13:37

Kanonýr Hušbauer: Jsem rád, že se mi podařilo přestřílet útočníky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Poslední ligový zápas této sezony můžou odehrát bez nervů, fotbalisté Sparty mají titul v kapse už delší dobu. K němu přidali ještě trofej z poháru a vychutnávají si dlouho nepoznaný triumf. Velkou měrou k němu přispěl i Josef Hušbauer, který má na kontě 18 branek a neohroženě si kráčí pro korunu střelců. Záložník Sparty i české reprezentace odpovídal na otázky čtenářů v ONLINE rozhovoru iSport.cz.



Opora mistrů Hušbauer: V létě se budu hlásit na Spartě
Video se připravuje ...

Josef Hušbauer

MartinP, 29. května 2014
nepřijedeš hrát ted o vikendu za becko sparty do domazlic :)
To určitě ne. Jsou oslavy a poslední kolo. Ve 20. kole bych s tím ale neměl problém. Přijďte se všichni podívat v sobotu na Letnou. Děkuji za otázky, mějte se hezky.
Martin, 29. května 2014
Ahoj čekal jsi před 4 roky když jsi byl ještě v Baníku že dáš 18 golů v Gambrinus lize v jedné sezone a stanes se na 99,99 % nejlepší střelec GL?
Ne, nečekal.
Acsthomas, 29. května 2014
Ahoj Pepo, zajímalo by mě co ti před penaltou v 90.minutě zápasu s Plzní ve finále poháru říkal Řezník, než ho Vašon odstrčil? Díky ať se daří
Už ani nevím. Soustředil jsem se na sebe a co se dělo kolem mě jsem vůbec nevnímal.
Filip Kopecký, 29. května 2014
Dobrý den, Hned jako první vám chci říct, že je opravdu neskutečné jakou formu teď máte a přeju vám abyste získal cenu pro nejlepšího střelce G.ligy, protože na vás se koukat jak hrajete je prostě radost. A chtěl bych se zeptat s jakým spoluhráčem se nejvíce bavíte a jaké máte záliby kromě fotbalu? :) S pozdravem a přáním pěkného dne Filip K.
Děkuju. Na pokoji jsem nejčastěji s Pavlem Kadeřábkem, ale bavím se se všemi. A mimo fotbalu je moje největší záliba rybaření.
Vašoň, 29. května 2014
Ahoj Pepo. Chci ti pogratulovat k výborné sezóně , jak z osobního tak týmového hlediska:) V jakých kopackach hraješ nejradši? V kolikach nebo lisovkach?:) Doufám ze nám ve sparte jeste dlouho vydrzis a příští rok zopakujeme double!:)
Děkuju. Nejradši hraju v lisokolíkách. To je něco mezi.
Jarda, 29. května 2014
Ahoj, jaká hudba se nejvíce poslouchá v kabině, při zájezdech v autobuse na utkáních/soustředěních atp. a kdo je největší "DJ"? Díky a ať se daří!!!
Poslouchá se moderní písničky. Největšími DJové jsou Tomáš Vaclík a Lukáš Vácha.
Majkl, 29. května 2014
Dobry den. V cem vidite s odstupem casu priciny vypadnuti proti Hackenu? Je potreba se z toho poucit. Dvakrat za posledni tri sezony vypadnout neni hodno jmenu Sparty. A letos jste to mohli dotahnput dost daleko. Dekuji.
Příčina byla hlavně v domácím zápase, kdy jsme za stavu 2:0 dostali dva úplně zbytečný góly. Z toho je třeba se poučit.
Peťan, 29. května 2014
Zdravím, co říkáš tomu, že Jarda Jágr ukončil reprezentační kariéru? Nechceš ho přemluvit k návratu? :-)
Je to škoda, že skončil. Už asi sám ví, že nemá co dát mančaftu. Přemlouvat ho nebudu. Osobně se neznáme, asi by na mě nedal...
Jackie, 29. května 2014
Zdravim. Fandite Arsenalu jako ja. Takze oslavil jste nejak i jejich F.A. Cup? A kdyby hral nejaky cesky klub proti Arsenalu komu by jste fandil? Dekuji a gratuluju a double.
Děkuju za gratulaci. Arsenal vyhrál pohár stejný víkend, kdy jsme i my vyhráli pohár. Takže jsem to oslavil najednou. Kdyby Arsenal hrál proti českému klubu, byl bych neutrální.
zuzkaacs, 29. května 2014
ahoj husby zuzstanes ve sparte i pristi sezonu tvoje goly s dalky sou jedovaty jakou nohu mas silnejsi levou nebo pravou a chci se zeptat kde jak by se dal sehnat tvuj originalni dres po zapase dekuju tvoje fanynka zuzkaacs
Určitě pravá noha je silnější.
jirka ACS, 29. května 2014
Ahoj Pepi a predem gratuluji ke korune strelcu. Jsi ve SPARTICCE spokojen a popis druhy den po oslavach. Diky ACS
Děkuju. Ve Spartě jsem určitě spokojený. Druhý den po oslavách... Užili jsme si to jako většina mých spoluhráčů.
SpartanJK, 29. května 2014
Čau Hušby! Jsem moc rád, že jsi ve Spartě, patříš mezi mé oblíbené hráče a to jsi patřil i dávno před touto sezonou, která je jak pro Spartu, tak pro tebe samotného výborná. Chci Ti popřát hodně štěstí, jak ve fotbale, tak do života, samozřejmě i k "tátovství", které Tě čeká. Jsem šťastný, že jsi ve Spartě, ale je mi jasné, že se blíží i Tvůj odchod, rád bych se tedy pouze zeptal, zda je možné sehnat Tvůj dres, originál, na Dukle jsem si ho nechytil, jinde jsem neviděl házet Tvůj dres. Byl bych za něj moc rád, díky s pozdravem JK
Moc děkuju. S tím je problém. Žádný dres už nemám a vzhledem k tomu, že nebudu hrát v posledním kole, ho ani mít nebudu. Je potřeba si počkat na novou sezonu.
Mirek, 29. května 2014
Zdravim Pepo, gratulace k titulu a k nejlepšímu střelci ligy... Při přání (předpokladu) že už v létě nikdo ze Sparty neodejde, chci se zeptat zda si nemyslíš, že by bylo vhodnější Bořka Dočkala přesunout do středu zálohy k tobě a na pravý kraj zálohy přivést někoho rychlejšího, dynamičtějšího (např. Masopust, Kopic,...)... Vyhovovala by ti spolupráce s Bořkem uprostřed?
Myslím, že to teď funguje. Hraju s Lukášem Váchou a Markem Matějovským. Není důvod měnit rozestavení.
Lukas O., 29. května 2014
Ahoj Hušby, gratuluju k výborný sezoně a doufám, že se zase začnem pravidelně scházet na letný na LM. Jak se ti hraje s Matějákem? Pro mě je to českými medii nedocenený hrac.
Děkuju. S Matějákem se mi hraje výborně. Myslím si to samé. Na české poměry je to nadstandardní hráč.
fanoušek Tom, 29. května 2014
Co říkáš tomu,že Arsenal konečně taky něco vyhrál ? :))
Jsem za to hrozně rád, že se jim to povedlo po osmi letech.
sparťan, 29. května 2014
kdy jste dal svuj nejhešči gol
Asi první zápas za Spartu proti Žižkovu. Byla to střela z dálky. Povedla se mi.
Lucasso, 29. května 2014
Dobrý den, Jednáte nebo budete jednat se Spartou o prodloužení smlouvy?
Nedávno jsem podepisoval novou smlouvu, takže žádné jednání zatím není.
Karel, 29. května 2014
Je pravda, že jsi během působení v Baníku nedostával "včas" mzdu ? Díky za upřímnou a nevyhýbavou odpověď
Ano, je to pravda.
Martin , 29. května 2014
Pepo smekám před tebou co jsi předváděl v tomto ročníku v gambrinus lize.A chtěl,bych se zeptat jestlipak nás poctíš ještě jedním rokem ve Spartě myslím si že nejsem sám kdo by byl rád,aby jsi zůstal.
Děkuju. Vypadá to, že asi ano.
krkov6378, 29. května 2014
Co na to říkáš, že pravděpodobně budeš nejlepší střelec na založníka ? :) Těší tě to, že snad poprvý si předehnal Lafatu, nebo nějakýho utočníka? Každopadně gratuluju :) i celkově Spartě za double :)
Děkuju. Jsem rád, že se mi to povedlo přestřílet útočníky.
Peťan, 29. května 2014
Pepo, proč nosíš na zádech 22? :)a kdyby sis měl vybrat nějaké jiné číslo, jaké by to bylo? :)
Když jsem přišel na Spartu, tak tohle bylo volné jako jedno z mála. Už jsem si na něj zvyknul a asi bych ho neměnil.
Bucky, 29. května 2014
Cau Pepo,dokazes si predstavit angazma ve Slavii a zmenu nazoru jako nam to predvedl motivator,jehoz jmeno se jiz na Letne nevyslovuje?
V současné době určitě ne. Nevím, co by se muselo stát, abych změnil názor.
FANDA73, 29. května 2014
Ahoj Jozef, nemrzi Ta zbytocna ZK z M.Boleslavi? Fandim Ti a cakal som, ze v sucasnej forme by Ti mozno vysla aj ta 20ka strelenych golov.Aj tak si bol super v tejto sezone aj vsetci chalani v Sparticke.Blahozelam.
Žlutá karta mě určitě mrzí. Mohl jsem těch dvacet gólů udělat.
verunka vv..., 29. května 2014
Ahoj jaké to je být lepším střelcem než David L. a co v kabině dáváš to nějak najevo (vtipné narážky?)
Je to super, že jsem lepší než David, který to vyhrál třikrát za sebou. Ale ještě není konec... V kabině to nijak najevo nedávám.
Jakub , 29. května 2014
Myslíte si ze jste trochu podobný Edenu hazardovi ?
Myslím si, že určitě ne.
ACSpyro, 29. května 2014
Cau Husby,co se za nas takhle primluvit u vedeni v ramci castecne legalizace pyrotechniky?jaky je tvuj pohled na pyrotechniku v kotli? Mysleno bengaly,stroboskopy a dymy,chapu,ze petardy vadi hracum a fanouskum,ale pro lidi je to nejmensi a nejjednodussi vec,kterou dokazou pronest..
Nevím, jestli by to u vedení prošlo, kdybych se přimluvil. Pokud je pyrotechnika jenom v kotli, nelítá na hřiště a neohrožují další lidi na stadionu, tak proti tomu nic nemám.
Jarin , 29. května 2014
Zdravím. Byl jste někdy v okolí Chrudimi, Hlinska atd. ? :)
Asi ne.
Lubos, 29. května 2014
Zdar Pepo, děkuji za skvělou sezonu a titul i když se začátek nepovedl :(,jak to vypadá s tvým odchodem? A koukal si na finále LM a jak se ti líbil zápas?? A komu si přál vítězství.
Koukal jsem na finále Ligy mistrů. Fandil jsem Realu Madrid, ale bylo mi pak líto Atlétika, když dostalo gól na konci druhé půle.
Kamil Pfafo, 29. května 2014
Mam dve otazky kdo s kadru sparty je nejlepsi dribler,proste hracicka ktery,neustale zkousi ruzne klicky ,rad si hraje na treninku s balonem?a druha otazka trosku netradicni.znas nejakou indie rockovou kapelu?kdyz ctu ty rozhovory co ligovi hraci poslouchaji tak si rikam oni snad vsichni poslouchaji mainstream ala ocko a evropa2,ci nejaky classic rock z roku xy
Největší driblér je Láďa Krejčí, teď podobně vypadá Breznaník. A neznám žádnou indie rockovou kapelu. Poslouchám rádio Blaník.
Matou Wolf, 29. května 2014
Zdravím Hušby, dokážeš si představit to, že by přišla nabídka ať z Anglie, Německa.. a měl by si velikou možnost posunout se v kariéře dál. Zvolil bys tuhle cestu a nebo by si počkal, dál hrál za Spartu a pomohl jí dostat se co nejdál v Lize mistrů? Jak by si uvažoval? Díky za odpověď a ať ti to tam padá!
Děkuju. Představit si to dokážu, ale určitě zůstanu ve Spartě a budu jí chtít pomoct do Ligy mistrů.
michalpham, 29. května 2014
Hrozně rád hraju útok ale jsem celkem pomalej ale když jdu sám na branku tak dobře zakončuju. Ale trenér mě dal na stopera a to je pro mě hrozný ale chválí mě. Co myslíte že bych měl zlepšit. A otázka pro vás co si myslíte o týmu Fk Jablonec a kdybyste byl starý třeba 38let a měli by o vás zájem skusil bys te to?
Přemluvte trenéra, ať vás dá zpátky do útoku. Nevím, co bude v 38 letech. Na to je ještě moc brzy.
boban, 29. května 2014
čau Pepo, cítíš k Plzni respekt?
Ano, určitě. Dokázali, že mají dobrý tým i v Lize mistrů.
PEPEK, 29. května 2014
Čau Pepo. Co budeš dělat v letní pauze? je nějaký soupeř kterého by sis vyloženě přál do předkola LM? diky!
V letní pauze budu odpočívat doma. Nic v plánu nemám. Konkrétního soupeře vybraného nemám. Bude mi stačit ten, přes kterého přejdeme dál.
JardaFCB, 29. května 2014
čááu, hele sice fandím Baníčku, ale jsem rád, že jsi tehdy šel do Sparty(vzhledem k tvému hráčskému růstu). Stal se tam z tebe hráč par excellence, který za sezonu gólově přestřílel i parťáka Davida Lafatu, všechna čest. Proto by mě zajímalo, jelikož jsi už teď pravděpodobně nejlepší hráč v GL, jak to vidíš se svojí budoucností ve Spartě? Neláká vás společně s Váchou, Dočkalem, Krejčím, Kadeřábkem a dalšími perspektivními členy vašeho kádru se dál rozvíjet v Česku a společně s Viktorkou dotáhnout koeficient na ještě vyšší úroveň? Jak dlouho si myslíš, že se váš kolektiv dá udržet pohromadě? - protože nabídky na vás budou opravdu lákavé. Přeju hodně štěstí do další sezony jak ve Spartě tak i v repre :) Díky za případné odpovědi.
Děkuju za přání. Věřím, že se náš tým dá dohromady udržet. Každý má před očima Ligu mistrů, takže není důvod nikam odcházet.
hnxcze, 29. května 2014
Rád bych se zeptal, jak byste tipoval první tři týmy na šampionátu v Brazílii a zdali budete nějakému týmu fandit.
Můj tip: 1. Brazílie, 2. Německo, 3. Belgie. A fandit budu Brazílii.
Shreck , 29. května 2014
jak často si mužete behem sezony a po ní dovolit nejake to hrisne jidlo :-) myslim tim cokolady a ruzne smažene a tučne jidla :-)
Ne, že bych je jedl denně. Naštěstí nemám problém s tím, že bych přibíral. Nejsem zastáncem bio stravy.
Patrik Cingel, 29. května 2014
Dobrý den Josefe, je pravda, že Vám kluci v kabině říkají Ryba? Díky za odpověď. ACS!
Ne, tak mi neříkají.
Honza, 29. května 2014
Ahoj Pepíku, pouze jedna otázka, dal jsi svůj první gol za národní tým a ani jsi se neradoval, bylo to pouze kvůli tomu, že ti na něj přihrál Limba? Doopravdy ho tak nenávidíš? Díky za odpověď a hodně štěstí. :-)
To určitě ne. Vyrovnával jsem na 2:2, ani nebylo co slavit. Kdybych dal vítězný gól, možná bych to oslavil víc. Pokud se trefím v kvalifikaci, určitě si to víc užiju.
hnxcze, 29. května 2014
Jakou zahraniční ligu byste v případě odchodu ze Sparty preferoval? Jinak gratulace ke skvělé individuální i týmové sezóně, snad tu příští budou doprovázet i úspěchy v evropských pohárech.
Děkuju za přání. Preferoval bych asi bundesligu, i když vysněná je anglická Premier League.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud