Jakub Konečný
11. června 2014 • 04:58

Tady jsi skončil! Kouč Jarolím už Štajnera v Boleslavi nechce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Karel Jarolím a Jiří Štajner? Ne, to skutečně nešlo k sobě – a už brzy tento názor dostane definitivní razítko. Fotbalový básník, který pod náročným trenérem během jara ztratil místo v základní sestavě, by se podle informací deníku Sport dnes měl s Mladou Boleslaví domluvit na předčasném ukončení smlouvy, která platí i na další sezonu.



Dnes v 9.30 dorazí hráčský agent Jiří Müller na stadion Mladé Boleslavi, aby s vedením klubu probral další budoucnost svého klienta Jiřího Štajnera. Možností je teoreticky celá řada, nicméně podle informací deníku Sport půjde jen o to, aby se obě strany shodly na kultivovaném rozchodu.

„První jednání jsme měli už minulý týden a neradi bychom pouštěli něco ven dřív, než se dohodneme,“ zachovává dekorum ředitel třetího týmu tabulky Michael Doležal.

Vše však nasvědčuje tomu, že Štajner už v týmu, který bude v létě bojovat o postup do Evropské ligy, nemá perspektivu. Jelikož ho kouč Karel Jarolím po svém zimním příchodu de facto odstavil, není to ani žádné velké překvapení.

Bývalý reprezentant přišel do Mladé Boleslavi loni v létě, co mu novou smlouvu nenabídl sousední Liberec. Chvíli o něm uvažovala i Sparta, nicméně nebyla tak konkrétní jako ambiciózní tým ze středních Čech, který s benešovským rodákem uzavřel roční kontrakt s opcí.

DALŠÍ INFORMACE O ODCHODU JIŘÍHO ŠTAJNERA Z MLADÉ BOLESLAVI ČTĚTE V STŘEDEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Jiří Štajner si podává ruku s koučem Boleslavi Ladislavem Minářem po výhře nad Libercem
Jiří Štajner si podává ruku s koučem Boleslavi Ladislavem Minářem po výhře nad Libercem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud