6. února 2017 • 19:20

Střelec Lewandowski, spasitel City či duel talentů ze Sparty! Je tu nový Sport Góóól

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Právě vyšlo nové číslo fotbalového časopisu Sport GÓÓÓL! Navzdory zimě se přivalilo s ohněm v žilách, šesti skvělými plakáty a nákladem aktuálních témat. Co vás čeká? Tak například: Rozhovor s nikým menším než s Robertem Lewandowskim, elitním útočníkem, který čtenáře zasvěcuje do tajů svého milovaného řemesla. Dozvíte se plno věcí. No nekecáme, čestný!



Gianluigi Donnarumma, od 16 let jednička AC Milán, rekordman a bohem nadaný gólman s úctyhodnými parametry, a nejen tělesnými. Chytal už za Squadru Azzurru a chválou ho zahrnul i jeho největší idol, samotný don Buffon .

TOP 10: Tak schválně, kteří rychlostřelciPremier League nasázeli nejvíc gólů během prvních 100 zápasů v soutěži? Nápověda: Ševčenko nebo Balotelli … určitě… ne.

Dvojrozhovor s mladíky Sparty. Jak se dobří kamarádi Matěj Pulkrab a Michal Sáček rvou s přechodem z juniorské kategorie do prvního týmu? Jaké to je hrát a sdílet kabinu s  Bořkem Dočkalem a Tomášem Rosickým (pravda, s ním ještě moc nehráli, ale radí jim v tréninku)? A proč Pulkrab o Sáčkovi, který do Sparty přišel až ve 14 letech z Moravy, zprvu pochyboval?

Ve dvaceti jedním z nejuznávanějších záložníků v Evropě. To je Dele Alli, temný rytíř Tottenhamu, který budí zájem (nejen) Realu Madrid a Manchesteru United. Čím je tak speciální a co vedlo ke zrodu hvězdy první kategorie?

Nejlepší hráč brazilské ligy, 19letý Gabriel JesusManchesteru City. Profil hráče, který má ve své domovině lichotivý přívlastek „nový Neymar a za Brazílii skóroval pětkrát v šesti utkáních. Přičemž útočné trio Neymar, G. Jesus, Coutinho pouští hrůzu…

Spasitel Pepa a všech Citizens!
Spasitel Pepa a všech Citizens!

Všechno, co jste nevěděli o Jorgem Sampaolim, svébytném trenérovi s nezaměnitelným stylem, který přebudoval Sevillu a dolil jí krev. Proč ho ctí mnohé osobnosti a jak vypadá obrozená Sevilla, která zlomila i jeden klubový rekord?

Zlatan Ibrahimovic, fenomén number one, numero uno, nummer eins, nummer ett, tentokrát ve značně netypické roli, a je to hotová laskomina. Odpovídá na otázky (někdy i provokace a nezdvořilosti) tří tuctů nejrůznějších person ze všech možných světů a oborů.

Serii A děsí fyzicky nadupaný bomber. Andrea Belotti svými údery táhne FC Turín a úspěšně se zabydluje i v italské reprezentaci. Není divu, že se tolik líbí Arsenalu a dalším klubům v Anglii i jinde.

Všichni mluví o Číně, ale za povšimnutí stojí také její soused – Severní Korea neboli krutovládným režimem zdevastovaná KLDR. Povinně milovaný vůdce a fotbalový nadšenec Kim Čong-un má plán. Hodlá vychovat superhráče, kam se hrabou Messi a Ronaldo . Nahlédněme proto, jak se mu to zatím daří. Slabším povahám při čtení radíme: mějte po ruce sáčky proti nevolnosti.

Staří mistři: brankář a samorost Neville Southall. Tohle si rozhodně, ale rozhodně nenechte ujít. Big Nev, ikona Evertonu, byl jedním z nejlepších a nejoriginálnějších gólmanů v dějinách Premier League.

Á, málem bychom zapomněli, ještě ta navýsost delikátní věc… Plakáty!

Eden Hazard --- Neymar --- Gabriel Jesus --- Alexis Sánchez --- Gianluigi Donnarumma --- Roberto Firmino

Titulní strana Góóólu. Zabijácká titulní strana!Foto Sport Góóól

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud