21. června 2008 • 15:21

Sázka mezi hvězdami

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský kanonýr Luca Toni bude mít v nedělním čtvrtfinále ME se Španělskem postaráno o speciální motivaci. Důvodem je sázka s Miroslavem Klosem.



Před šampionátem se totiž vsadil se spoluhráčem z Bayernu Mnichovem Miroslavem Klosem o to, kdo v Rakousku a Švýcarsku vstřelí víc gólů, a německý reprezentant zatím vede o jediný gól.

"Já už jsem jeden gól dal, teď je řada na Lukovi," připomněl Klose svou první trefu na turnaji, kterou pomohl Německu k vítězství 3:2 nad Portugalskem a postupu do semifinále Eura.

"Už jsem mu proto psal zprávu. Odpověděl mi, že zrovna má potíže se svým nejlepším přítelem - míčem. Prý si dělá co chce a ne to, co po něm chce Luca," dodal německý kanonýr.

Klose spolu s Tonim pomohli Bayernu k bundesligovému titulu dohromady 34 góly, na šampionátu se však Klose dlouho nemohl trefit.

"Trenér mi před čtvrtfinále s Portugalskem řekl, že turnaj teprve začal a ještě nás čeká dlouhá cesta. Od té chvíle mi pak všechno šlo mnohem lépe," uvedl Klose, který si rozšířil střeleckou bilanci na 40 gólů v 79 zápasech.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud