13. října 2010 • 10:38

Lichtenštejnský tisk: Češi zápas kontrolovali

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lichtenštejnská fotbalová reprezentace hrála na hranici svých možností, na efektivitu Čechů ale nestačila. Píše to ve svém komentáři k úternímu duelu kvalifikace mistrovství Evropy největší lichtenštejnský deník Liechtensteiner Vaterland.



Čeští fotbalisté podle něj nepředvedli žádný zářivý výkon, zápas ale kontrolovali a zaslouženě vyhráli 2:0.

Lichtenštejnci podle listu začali dobře, při svých šancích v úvodu utkání ale neměli štěstí. "Češi pak předvedli, co to znamená být efektivní. Poté co vedli 2:0, drželi hosté hru pod kontrolou a nechali míč i soupeře běhat," zhodnotil deník hru českého týmu.

Čeští fotbalisté podle něj k Lichtenštejncům včas přistupovali, nenechávali hře volný průběh a působili svěžejším, a především agresivnějším dojmem.



"I ve zpracovávání míče měli hosté výrazně navrch nad hostiteli, kterým scházela drzost, kterou předvedli před čtyřmi týdny ve Skotsku," připomněl Liechtensteiner Vaterland těsnou prohru Lichtenštejnska 1:2 se soupeřem českého mužstva z minulého pátku.

U domácích hráčů list postrádal rovněž chytrost a moment překvapení, někteří z nich podle něj neukázali své možnosti. "Češi tak mohli relativně rychle svým agresivním způsobem hry partii kontrolovat," uzavřel Liechtensteiner Vaterland.

Zdeněk Pospěch si diriguje spoluhráče.
Zdeněk Pospěch si diriguje spoluhráče.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud