Pavel Kalouš
5. června 2012 • 08:38

Čecha čeká koncert s Eddie Stoilow. Bude řádit i na hřišti?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z WROCLAWI | Nuda ve Wroclawi? Ta v případě brankáře Petra Čecha rozhodně nehrozí. Česká hvězda se v dějišti turnaje posadí za bubny a „střihne“ si koncert s kapelou Eddie Stoilow. Má to jediný háček. Koncert bude muset Čech odehrát bez jediné zkoušky.



Čech se za bicí posadí 10. června, tedy dva dny po zápase s Ruskem, v Českém domě ve Wroclawi. Jeho vystoupení s kapelou Eddie Stoilow tak tentokrát neuvidí obyčejní fanoušci, ale spíše sponzoři a pozvaní hosté, kteří budou Český dům využívat.

„Eddie Stoilow tady měli vystupovat tak jako tak. Tím, že s nimi hraju, je tady možnost, že s nimi můžu odehrát pár písniček i tady. Když to teda všechno klapne,“ culí se Čech. „Pro mě to bude výborné odreagování, pro někoho zase zajímavé představení,“ dodává.

Gólman Chelsea s českou pop-rockovou kapelou poprvé veřejně předvedl své muzikantské schopnosti loni v říjnu v Praze, teď se představí i ve Wroclawi.

Jediná potíž je, že na koncert nebude moct trénovat. V Polsku teď má přece docela jiné povinnosti. „Tady to nejde. Tady jsem kvůli fotbalu, takže žádná zkouška nebude.

Stejně je důležitější, aby bylo dobré hlavně naše představení na hřišti,“ dodává před utkáním s Ruskem Čech.

Petr Čech míří na první trénink českých fotbalistů ve Wroclawi
Petr Čech míří na první trénink českých fotbalistů ve Wroclawi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud