9. června 2012 • 13:09

VZKAZY FANOUŠKŮ: Baroši, ustel si tam, kde máš spacák!

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace vstoupila do EURO vysokou prohrou 1:4 proti Rusům. Jak viděli český debakl samotní fanoušci? A co vzkazují hráčům a vedení národního týmu? Zde jsou jejich vzkazy. Častější slova kritiky zřídka střídala naděje a víra, že proti Řekům a Polákům to bude mnohonásobně lepší.



Asi největší kritika putovala již tradičně na adresu trenéra Michala Bílka. Suchou niť nenechali fandové ani na Milanu Barošovi.

Fanouškům se ale celkově nelíbí, jakým systémem česká fotbalová reprezentace hraje. Spoustě z nich se nelíbí hra na jednoho útočníka, poskládání obrany a neotřesitelná pozice Baroše v útoku.

Fanoušek Tommy napsal velice stroze a výstižně, co si o hlavním trenérovi České republiky myslí: "Bílek ven!!!"

To fanda Vojta také kritizoval, ale docela trefně argumentoval a nakonec český výběr povzbudil: "Doufám, že včerejší lekce z fotbalu v podání ruské zborné, bude varováním pro trenéra. Už by se to nemělo nikdy opakovat! Včerejší prošustrované střídání mi nedalo spát. Po dvou inkasovaných gólech takřka nereagovat na vývoj hry, to je doslova amatérismus," píše Vojta a přidává.

I trenér nejnižší třídy by něco s tímto vývojem udělal. Ale vystřídat Rezka a místo něj poslat Hübschmanna, tomu opravdu nerozumím. Strašně moc bych si přál český úspěch, ale obávám se nejhoršího. Prosím dejte hlavy dohromady, ať můžem být zase hrdými Čechy. Kluci držte se.

Čeští fanoušci o EURO a šancích českého týmu
Video se připravuje ...

"Baroši, ustel si tam, kde máš spacák," radil českému útočníkovi čtenář iSport.cz a fanoušek Česka s přezdívkou Pepíno. Jakub na adresu českého týmu a Milana Baroše napsal: "Rok od roku hrajeme hroší fotbal. Proč nastupuje Milan Baroš je pro men opravdu překvapením. Je to náš nejhorší útočník! Pan Bílek je také špatný trenér. S tímto složením Vás prosím, neudělejte už žádnou ostudu, jako s Ruskem."

Čeští fanoušci o EURO a šancích českého týmu
Video se připravuje ...

I po vysoké prohře v úvodním utkání skupiny A někteří fanoušci neztrácejí víru v postup ze skupiny a českému výběru i nadále drží palce.

Čeští fanoušci o EURO a šancích českého týmu
Video se připravuje ...

Petr Toman: "Pome klucí, věřím ve vaše schopnosti!" Vlaďka fotbalistům vzkázala: Hoši, s Rusy to sice nevyšlo, ale bojujte dál. Držím pěsti do zápasu s Řeckem."

Čeští fanoušci o EURO a šancích českého týmu
Čeští fanoušci o EURO a šancích českého týmu

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud