16. června 2012 • 20:45

Další účast Itala Balotelliho na Euru ohrožuje zranění kolena

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský fotbalista Mario Balotelli si při dnešním tréninku poranil pravé koleno a jeho další účast na evropském šampionátu je nejistá. Trenér mistrů světa z roku 2006 Cesare Prandelli sice už v pátek ohlásil, že s kontroverzním útočníkem pro pondělní zápas s Irskem do základní sestavy nepočítá, Balotelli mu však možná nebude k dispozici ani na lavičce.



Podle informací Italské fotbalové federace opustil jednadvacetiletý forvard trénink předčasně kvůli menšímu problému s pravým kolenem. Týmový lékař ho znovu hodlá vyšetřit v neděli.

V sestavě squadry azzurry na zápas s Irskem nejspíš dostane příležitost v základu Antonio Di Natale, který v předchozích dvou duelech na šampionátu Balotelliho vždy střídal.

Itálie potřebuje v posledním utkání vyhrát nad již vyřazenými Iry a zároveň doufat, že zápas Španělska s Chorvatskem neskončí remízou 2:2 nebo vyšší.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud