18. června 2012 • 15:04

Nedvěd byl lepší než já, říká skromně český hrdina Jiráček

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT | Záložník německého Wolfsburgu Petr Jiráček jediným gólem rozhodl o výhře českého národního týmu nad Polskem, díky čemuž si Bílkova družina zahraje čtvrtfinále mistrovství Evropy. Jak největší momenty ve své fotbalové kariéře prožívá? Petr Jiráček odpovídal v online rozhovoru na dotazy čtenářů iSport.cz. Co všechno explzeňský středopolař prozradil?



Ještě nedávno kopal druhou ligu v Sokolově, nyní patří k největším hvězdám českého fotbalu. Petr Jiráček na evropském šampionátu už vstřelil dvě branky, táhne ofenzivu českého týmu.

"S tím národním hrdinou bych byl opatrný," reagoval během online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.  Otázek na oporu národního týmu přišlo hodně, Jiráček četl vesměs pozitivní ohlasy.

Lidé se ptali i na Pavla Nedvěda, Jiráčkův fotbalový vzor. "Samozřejmě, že srovnávání s ním je příjemné, ale myslím, že on byl mnohem lepší než já," pravil šestadvacetiletý záložník.

A jak vidí čtvrtfinálovou bitvu českého týmu s Portugalci? "Bude to těžký zápas, na hřišti musíme nechat vše," tuší Jiráček. On sám si tento celek do čtvrtfinále přál.

"Na zápas s Portugalskem se samozřejmě moc těším, jak si s Ronaldem a Nanim poradíme, se uvidí. Víme, že jsou to oba skvělí hráči, budeme se na ně muset dobře připravit," uvedl Jiráček.

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud