21. června 2012 • 23:40

VIDEO: Ronaldo předběhl Gebreho a poslal Česko domů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍTĚZNÝ GÓL PORTUGALSKA | Dlouho odolávali, Čechovi v souboji s Cristianem Ronaldem dvakrát pomohla tyč. Jenže hvězdného Portugalce Češi stejně neudrželi. Nagelovaný kapitán v 78. minutě předskočil Gebre Selassieho a hlavičkou rozhodl o postupujícím do semifinále mistrovství Evropy. Gól jedné z největších hvězd turnaje byl vyústěním vzrůstajícího portugalského tlaku. Ronaldova banda se raduje, zatímco smutní Češi jedou domů.



Jiráček, Baroš, Pilař a další se statečně bili se silným soupeřem. Gebre Selassie se snažil seč mohl, bojoval s Ronaldem o každý metr. Jenže portugalský nápor s přibývajícími minutami sílil.

Ve druhém poločase se až na výjimky (drzý průnik Pilaře) hrálo před českou bránou, přetížená obrana urputně bránila portugalské nájezdy.

Rozuzlení utkání přinesla 79. minuta. Moutinho vyslal zprava přesný centr do vápna. Ronaldo se včas odpoutal od Gebre Selassieho a tvrdou hlavičkou o zem skóroval. Trefil se potřetí na turnaji a vyrovnal se nejlepším střelcům šampionátu (Dzagojev, Mandžukič, Gomez).

"Gebre, který ho měl hlídat, Ronaldův náběh vůbec nezachytil. Asi spoléhal na to, že Sivok míč odehraje, ale přeletěl ho a Portugalec byl úplně sám," honotil klíčový moment utkání Martin Frýdek, který utkání komentoval pro iSport.cz.



Fenomenální Ronaldo se postaral o český smutek
Fenomenální Ronaldo se postaral o český smutek

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud