29. června 2012 • 20:02

Nechali Ronalda na letišti? Nesmysl, ohrazují se Portugalci

Autor: iSport.cz, pd
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Na hřišti na něj spoléhají, vyhledávají ho skoro při každé přihrávce. Že jim chybí v letadle ale nezjistili. Portugalská reprezentace odletěla po vyřazení z evropského šampionátu bez svého kapitána Cristiana Ronalda! Alespoň taková zpráva se původně objevila na zahraničních serverech. Hvězda Realu Madrid si měla údajně odskočit pro něco k snědku a zmeškala odlet. To však popírají portugalská média, která tvrdí, že šlo o vtip Španělů.



Na mistrovství Evropy dal tři góly, ale vysněného triumfu se nedočkal. Portugalci s Ronaldem v sestavě nestačili v penaltovém rozstřelu na Španělsko a EURO pro ně skončilo v semifinále. Smutná rozlučka s turnajem měla vyvrcholit na letišti v Doněcku, když údajně nestihl odlet týmu.

Ronaldo prý v letadle obvykle sedává v přední části, tentokrát si ale pro let Doněck - Lisabon rezervoval místo vzadu. Spoluhráči zřejmě věděli, že nemá sedět v obvyklém křesle, a kapitána proto nepostrádali.

Portugalci však ztrátu CR7 vyvrací.  "Tuhle vtipnou zprávu rozšířil španělský server EFE a ta se rozšířila do celého světa," vysvětluje Augsuto Correia z portugalského listu Journal de Noticias. "Zřejmě se na letišti pohybovali dva Ronaldové," zažertoval si. Na lisabonském letišti totiž vystoupil celý reprezentační tým v čele s Ronaldem.

Pravdou je, že tým kouče Benta se nevracel přímo z Doněcku, ale po semifinále spěchal vyklidit svůj polský hotel a přesouval se tedy nejprve do Poznaně. Teprve na druhý den se vydal na cestu domů. Do Lisabonu, kde na hráče čekali nadšení fanoušci, dosedl speciál ve čtvrtek odpoledne sice s 30 minutovým zpožděním, ale s CR7 na palubě.

Hvězdný Cristiano Ronaldo zůstal na ukrajinském letišti, kde ho zapomněla portugalská výprava při odletu z evropského šampionátu
Hvězdný Cristiano Ronaldo zůstal na ukrajinském letišti, kde ho zapomněla portugalská výprava při odletu z evropského šampionátu

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud