18. června 2021 • 08:56

Experti jsou před bitvou s Chorvatskem opatrní, padat budou góly i karty

Autor: nne
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový tým se na EURO výhrou nad Skotskem vítězně naladil. Jak to ale bude v páteční bitvě s vicemistry světa z Chorvatska. Bookmakeři Chance jsou v odhadech opatrní, tuší vyrovnané utkání. To fanoušci se tentokrát jako patrioti zrovna neukázují a věří soupeři. „69 % sázek jde na výhru Chorvatů s kurzem 2,17:1, na Česko sází 21 % lidí s kurzem 3,56:1 a 10 % tiketů má na sobě remízu v kurzu 3,32,“ uvádí mluvčí Chance, Markéta Světlíková.



Češi v prvním utkání naplno bodovali. Stříbrný tým z minulého MS naopak prohrál s Anglií a je pod tlakem povinnosti bodovat. Mluví se také o tom, že Modrič a spol už jsou podle všeho za zenitem a jejich tým potřebuje generační obměnu. I proto by se mohlo zdát, že by Češi měli znovu bodovat a neodcházet v roli poražených.

Sázkaři také často tipují, že v utkání padnou nejméně dvě branky (1,41:1), že každý z týmů dá v utkání nejméně jeden gól (1,87:1) či výsledek utkání bez remízy – výhra Chorvatska (1,56:1). A kromě gólů rozhodčí tentokrát udělí i nějaké žluté karty.

"Podle bookmakerů si pro kartu dojde nejspíše Ćaleta-Car, Vrsaljko (oba kurz 4:1), Vida. Z našich Darida nebo Souček s kurzem 4,5:1. Červenou bychom na základě kurzu 5:1 vidět neměli," míní Světlíková, podle níž za prvních 6 dní mistrovství Evropy eviduje sázková kancelář Chance náběry přes 75 milionů korun.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud