8. června 2013 • 14:30

Balotelli se omluvil za řádění na Letné: Musím se pořád učit...

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Mario Balotelli se omluvil za své chování během pátečního zápasu proti Česku (0:0). Italská hvězda neunesla své vyloučení po přísné druhé žluté kartě a při odchodu ze hřiště nejdříve mlátila a kopala do stěn tunelu, pak prokopla díru do dřevěného obložení na chodbě.



"Myslíte, že to bylo na červenou? Koukněte se na záznam a pak mi řekněte," vyštěkl při odchodu ze šaten na italské novináře, ale jinak s nimi mluvit odmítl. Den po utkání, když emoce opadly, se Balotelli za své chování omluvil.

"Nereagoval jsem správně, omlouvám se. Promiň, týme. Musím se učit ...pořád," uvedl v sobotu na twitteru.

Kontroverzní hráč dostal během čtyř minut druhou žlutou kartu poté, co v českém pokutovém území rukama povalil obránce Thea Gebre Selassieho. Verdikt sudího těžce nesl. Ze svého fotbalového umění předtím příliš nepředvedl a od fanoušků na internetu to schytal.

VIDEO | Podívejte se na Balotelliho řádění po vyloučení

"Pište si, co chce, ale na Poháru FIFA můžete fandit jiné zemi. To vám říkám z celého srdce. Pořádně si ten zápas znovu prohlédněte, toť vše," napsal na twitteru Balotelli. Později přidal: "Jsem Ital a žádám respekt pro svůj národní tým, ale nejsem superman. Respektujte mě."

Za své počínání na hřišti si vysloužil kritiku kouče Cesareho Prandelliho, naopak kapitán Gianlugi Buffon se útočníka zastal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud