28. listopadu 2008 • 12:44

Brückner: Klid až do dubna?

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér rakouské fotbalové reprezentace Karel Brückner u týmu vydrží nejméně do 1. dubna příštího roku. Soudí tak rakouský deník Kurier.



List informuje o tom, že olomoucký trenér stále leží doma s chřipkovým onemocněním, a tak musel v posledních dnech zrušit několik termínů v Rakousku.

Příští týden by nicméně měl přijet do Vídně na pohovor s členy předsednictva, při němž ale nebude na pořadu otázka jeho možného odvolání.

Brückner přišel o trenéra brankářů ›››

Předsednictvo se pak sejde na dalším zasedání 19. prosince. Hlavním tématem bude jednání s členy volebního výboru o výběru nového předsedy svazu (ÖFB), který nahradí Friedricha Sticklera, jenž na začátku listopadu nečekaně odstoupil. Termín pro výběr příštího šéfa ÖFB byl prodloužen do konce února, uvedl Kurier.

Padne Brückner? Hráči se jej zastali ›››

A protože v minulých týdnech členové předsednictva opakovaně tvrdili, že případná změna trenéra bude řešena až po zvolení předsedy, deník z toho vyvozuje, že Brückner bude určitě na lavičce rakouské reprezentace 18. února při přípravném zápasu proti Švédsku.

Dodává však, že "1. dubna se Brückner pokusí s mužstvem udržet ještě alespoň teoretickou šanci na postup na mistrovství světa 2010 v utkání proti Rumunsku v Klagenfurtu". Až teprve když se tohle nepodaří, stane se Brückner zřejmě bývalým trenérem, soudí Kurier.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud