19. června 2010 • 16:10

První oběť vuvuzely! Žena si protrhla jícen

Autor: top
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patříte k těm nadšencům, kteří podlehli »vuvuzlu«, a rozhodli jste se tuto trubku si pořídit? Pak dejte pozor, abyste nedopadli jako Jihoafričanka Yvonne Mayer (29), která si příliš silným foukáním na trubku potrhala jícen!



„Nikdy předtím jsem vuvuzelu neměla v ruce. Dal mi ji někdo v práci, než jsem šla na první zápas Jižní Afriky proti Mexiku. Troubila jsem na ni nejhlasitěji, jak jen to šlo, a najednou mě začalo bolet v krku,“ líčila Yvonne.

579832:gallery:true:true

„Myslela jsem, že to přejde, ale druhý den to bylo ještě horší. Šla jsem proto hned k doktorovi a ten mi oznámil, že jsem si protrhla jícen,“ popsala Yvonne. Od lékaře dostala příkaz, aby nemluvila ani nejedla a odpočívala. „Až po dvou dnech jsem si mohla dát aspoň jogurt a polívku,“ dodala Yvonne, která je tak první známou obětí otravné vuvuzely.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud