15. listopadu 2022 • 16:45

MS ve fotbale 2022: tipy od bookmakera Tipsportu i ligových trenérů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový svátek je tu! Dlouho očekávaný světový šampionát, který se uskuteční netradičně během zimní přestávky v Kataru, láká fanoušky a sázkaře na špičkovou podívanou. Zlato obhajují Francouzi. Mezi jejich největší soupeře mají podle bookmakerů Tipsportu patřit Brazilci nebo Argentinci. Tedy týmy napěchované hvězdami. Kdo uspěje? Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte během MS navíc 500 Kč zdarma na své první sázky. V rozšířené nabídce najdete spoustu příležitostí a špičkové kurzy.



Mistrovství světa v Kataru je další monstrózní akcí, a to ve všech ohledech. Stejně turnaj vnímá i spousta sázkařů, kteří se chystají na žně. Bookmakeři Tipsportu připravili celou řadu speciálních sázek, které nejsou běžně k mání.

Prosadí se jeden hráč v základní hrací době alespoň čtyřikrát? Tuto možnost můžete vsadit v kurzu 9. Bude nejrychlejší červená karta na turnaji k vidění v úvodních 25 minutách (2,16)? Zdvihnou pohár pro šampiony nad hlavy hráči země, které se to ještě nikdy v historii nepodařilo (3,48)? Přinese šampionát nejméně 18 remíz po základní hrací době (2,26)?

Rychlý gól? Samozřejmě!

To je jen malá ochutnávka z pestrého menu, ve kterém si vybral i sázkař s přezdívkou JakZav1.

Věří, že nejrychlejší gól MS padne v úvodních 180 vteřinách. „Tato sázka mi na velkých turnajích zatím vždycky vyšla. Naposledy byla neúspěšná v roce 1990, ale to se hrálo ještě v menším počtu týmů. Na obou předešlých světových šampionátech byla nejrychlejší trefa k vidění už během první minuty. Čeká nás 64 zápasů, tedy 192 minut, což je více jak dvě celá utkání,“ uvádí v analýze s kurzem 1,35. Necháte se inspirovat?

Luboš Kozel: Podnebí hraje pro Jihoameričany

Aspiranti na titul? Jako již tradičně. Velké šance se dávají obhájcům z Francie, ale ti v tom zdaleka nejsou sami. „Hraje se v Kataru, kde panuje atypické podnebí, z čehož mohou těžit týmy z Jižní Ameriky. Mezi favority tak musíme počítat s Brazílií a Argentinou. Zapomenout nelze na Němce či Angličany. Zbytek Evropy už tolik šancí nemá,“ předpovídá trenér Slovanu Liberec Luboš Kozel.

Jeho slova ostatně potvrzují i sázkaři a tvůrci kurzů. Z pohledu tipérů mají jasně největší šance kanárci, následováni La Albiceleste a Les Bleus. A podobně to vidí bookmakeři, kteří mají rovněž trojlístek Brazílie (5,2), Argentina (7) a Francie (7) na samotném vrcholu.

Bookmaker věří Brazílii. Václav Jílek ne

„Brazílie, Argentina i Francie mají špičkově složená mužstva. Když to vezmu kolem a kolem, vychází mi z toho nejlépe Seleção, kteří mají obrovskou kvalitu ve všech řadách. V brance Alisson, obrana Thiago Silva, Marquinhos nebo Éder Militão, záloha Casemiro, Fabinho, Fred a útok? To je kapitola sama pro sebe. Borce jako Neymar, Vinícius Júnior, Gabriel Jesus, Rodrygo nebo Richarlison může kouči Titemu většina jeho kolegů jen závidět,“ uvádí bookmaker Tipsportu Ivo Pavel.

Kanárky naopak v boji o světový fotbalový trůn nepreferuje Václav Jílek, trenér Sigmy Olomouc. Zemi, ze které pochází ikony jako Pelé, Ronaldo, Romário, Roberto Carlos či Cafu, nevěří. „Evropa je v současnosti z hlediska organizace hry a fotbalového pragmatismu dál. Individuality, kterými disponuje právě třeba Brazílie, se z mého pohledu neprosazují tak, aby to vedlo k celkovému týmovému úspěchu,“ přidal svůj pohled.

Pavel Hoftych sází na Mbappého s Benzemou

V dresu Argentiny bude největší pozornost pochopitelně upřena na Lionela Messiho. Reprezentace ze země galského kohouta upírá oči na dvojici kanonýrů Karim Benzema - Kylian Mbappé. Na tyto dvě ofenzivní esa Realu Madrid a Paris Saint-Germain nespoléhají jen fanoušci Francie, ale třeba i kouč Mladé Boleslavi Pavel Hoftych. „Vsadil jsem si, že jeden z nich získá Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce MS. Prvenství přeju Argentině, ačkoli největší šanci podle mě mají Brazilci. Hodně zvědavý jsem na Senegal, který by mohl překvapit, přestože Sadia Maného trápí zranění,“ uvedl pětapadesátiletý lodivod.

Právě Lvům z Terangy by mělo mistrovství v Kataru vyjít nejlépe ze všech celků z Afriky. Minimálně tedy z pohledu kurzů. Že bude Senegal nejlépe umístěným týmem z afrického kontinentu má kurz 2,4. V případě Maroka je to 4,5, u Ghany pak 5,5.

Kurzová nabídka Tipsportu k MS ve fotbale ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud