9. listopadu 2011 • 19:07

Trenér Chile vyhodil pět hráčů národního týmu: Přišli pod obraz

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Chile Claudio Borghi vyhodil z reprezentace pět hráčů za porušení disciplíny. Přišli totiž na hotel později, než byli s koučem dohodnuti, a navíc opilí. Tým se bude bez nich připravovat na pokračování kvalifikace o postup na mistrovství světa.



"Pětice přišla o 45 minut později a ne ve stavu, který je adekvátní pro profesionální hráče. Tak jsem je vyhodil," prohlásil argentinský trenér Borghi na dnešní tiskové konferenci.

Chilští fotbalisté v úterý trénovali jen ráno, pak dostali volno do deseti hodin večer. Později, než měli, se vrátili italští legionáři Arturo Vidal z Juventusu Turín a Carlos Carmona z Atalanty Bergamo, dvojice působící v Anglii Jean Beausejour z Birminghamu a Gonzalo Jara z West Bromwiche a Jorge Valdivia z brazilského týmu Palmeiras.

"Všichni tito hráči nedodrželi ústní dohodu," dodal kouč a vyjmenoval novinářům náhradní pětici, kterou místo nich povolal. Chilané se v pátek utkají s Uruguayí a v úterý s Paraguayí. Všech pět vyloučených fotbalistů přitom odehrálo říjnové zápasy s Argentinou (1:4) a Peru (4:2).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud