12. prosince 2011 • 22:23

Hotovo! Češi se na EURO ubytují v historickém centru Wroclawi

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová reprezentace bude během EURO 2012 bydlet ve Wroclawi v pětihvězdičkovém hotelu Monopol. Informovala o tom ve svém zpravodajství Česká televize.



„Dokud se nevrátí manažer Vladimír Šmicer s trenérem Michalem Bílkem ze zahraniční cesty, nebudeme to nijak komentovat. Nic podepsaného však není,“ tvrdí Jaroslav Kolář, mluvčí Fotbalové asociace České republiky.

Manažerka hotelu i pracovník organizačního výboru ovšem v reportáži přiznali, že volba českého týmu je už nezvratná.

Vedení národního týmu vybíralo ze tří lokalit, pro Wroclaw zřejmě rozhodlo to, že tým ztratí jen minimum času a sil cestováním.

Ve Wroclawi totiž odehraje všechna tři svá utkání základní skupiny. Hotel Monopol se nachází v samém centru města, jen 450 metrů od hlavního náměstí. Dvoulůžkový pokoj v něm vyjde na 8,5 tisíce korun za noc.

Hotel se nachází v samotném historickém centru Wroclawi Hotel se nachází v samotném historickém centru WroclawiFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud