Hynek Preisler
13. února 2012 • 17:10

Favorit na kouče Anglie Redknapp: Na EURO bych vzal Scholese!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Scholesi, počítám s tebou, vzkázal 37letému záložníkovi Manchesteru United Harry Redknapp, největší favorit na místo anglického reprezentačního kouče po Fabiu Capellovi, který minulý týden na funkci rezignoval.



„Scholesy“ se na konci minulé sezony rozloučil s kariérou, ale v lednu se překvapivě rozhodl vrátit a odehrát za „rudé ďábly“ zbytek této sezony. A nyní by se mohl znovu objevit i v reprezentačním výběru „Tří lvů“!

„Na věku nezáleží. Opravdu ne. Podívejte se na Paula Scholese. Buďme upřímní, člověk by ho rád měl na evropském šampionátu v týmu. Vždyť je tak dobrý,“ citoval Harryho Redknappa deník The Sun.

Scholes naposledy Albion reprezentoval v roce 2004, kdy se národního týmu vzdal. Od té doby se již několikrát hovořilo o jeho návratu. Fabio Capello dokonce „Zrzavému princi“ dveře do národního týmu před světovým šampionátem v Jižní Africe v roce 2010 otevřel, ale jeden z nejlepších záložníků Anglie tehdy nabídku Itala odmítl s tím, že se chce věnovat rodině. Později připustil, že kdyby mu dal Capello více času, asi by neodolal...

„Scholes hraje jako Španělé, Xavi nebo Iniesta, neztratí ani jeden balon,“ nešetřil chválou na hru středopolaře Redknapp, který je nejžhavějším kandidátem na místo manažera Albionu.

Podle svých slov se však nyní soustředí jen a jen na Tottenham Hotspurs, který chce dovést do Ligy mistrů. Zatím je na třetím místě se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Manchester City.

Paul Scholes děkuje fanouškům po výhře nad Manchesterem City
Paul Scholes děkuje fanouškům po výhře nad Manchesterem City

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud