28. srpna 2012 • 08:23

Sparťan Kadlec se vrací do reprezentace. Bílek dnes oznámí nominaci

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nominaci pro zářijový start kvalifikace MS 2014 proti Dánsku a následný přípravný duel s Finskem dnes dopoledne oznámí reprezentační trenér Michal Bílek. Podle zdrojů iSport.cz by se v ní měl po čase objevit i sparťan Václav Kadlec.



Seznam hráčů, které pozve na zářijový sraz, zveřejní trenér fotbalové reprezentace Michal Bílek dnes v jedenáct hodin. Stejně jako před srpnovou přípravou na Ukrajině má velké potíže s výběrem útočníků. Na přátelské utkání pozval jen dva – Tomáše Pekharta a Davida Lafatu.

Ti nebudou ve výběru chybět, pro duel v Dánsku (8. září) s nimi kouč počítá, ale v následném utkání s Finskem (11. září v Teplicích) by Bílek rád otestoval některé hráče.

V zákulisí se hovoří o různých jménech, mimo jiné o Liboru Kozákovi z Lazia. Ovšem podle zdrojů iSport.cz je téměř jisté, že jedním z povolaných bude Václav Kadlec.

Dvacetiletý útočník Sparty se po slabém vstupu do sezony dostal do velmi slušné formy, střelecky se prosadil jak v lize, tak v duelu s Feyenoordem v play off Evropské ligy, kdy dvakrát skóroval (2:2).

Kadlec už má na kontě jeden reprezentační start, ten si připsal v říjnu 2010 v Lichtenštejnsku (2:0). Při svém debutu zároveň oslavil premiérovou trefu.

V nominaci by měl být i Jaroslav Plašil, který vinou zranění vynechal duel s Ukrajinou. O víkendu však už nastoupil za Bordeaux na závěrečné minuty utkání s Paris St. Germain.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud