2. listopadu 2016 • 12:48

Koho sleduje Jarolím? Barák a Zmrhal jsou blízko, Petržela se má zamyslet

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opory rozjeté Slavie, nejlepší ligový kaonýr ze Sparty, či úspěšný brněnský střelec. Tak může vypadat seznam jmen, které reprezentační kouč Karel Jarolím donominuje k výběru před kvalifikačním utkání s Norskem a přípravou proti Dánsku. „Zmrhal i Barák jsou blízko k tomu, aby byli povoláni,“ řekl Jarolím o dvou slávistech. A přiznal, že při trápení a nedostatku útočníků uvažuje nad oslovením sparťanského kapitána Davida Lafaty, který po EURO ve Francii ukončil reprezentační kariéru.



O nominaci tria Zmrhal, Barák, Krmenčík

„Krmenčík je mezi náhradníky. Uvidíme, jaký bude stav ostatních hráčů, ale je to pro nás jedna z variant. Zmrhal má blízko k tomu, aby byl nominovaný mezi tou zbylou pěticí, kterou doplníme tým. Za Slavii nyní nastupuje převážně z pravé strany, ale myslím si, že nalevo je to pro něj možná lepší. Do toho se však nechci moc pouštět, je to věc Slavie. Barák je hráč, který o sobě dal vědět. Potvrzoval to v ligových zápasech. Jeden z hráčů, který má do reprezentace hodně blízko, nebojí se toho na hřišti.

Jarolím při nominaci: Přemýšlím i o Lafatovi a Michalu Škodovi
Video se připravuje ...

O formě Skaláka

„V Brightonu hraje zleva. Neviděl jsem ho hrát na jiné pozici. Na toto místo však zrovna hráčů máme dost. Možná, že pro něj bylo trošku komplikací, že v národním týmu nastupoval zprava, ale jak ho znám, tak je schopný hrát z obou stran. Během zápasu si často místa mění. Asistence v druhé anglické lize má, ale chtělo by to, aby se taky sám prosadil v koncovce. Pomohlo by mu to.“

Střelec vítězného gólu proti Slovácku Jaromír Zmrhal by se mohl brzy objevit v reprezentaci
Střelec vítězného gólu proti Slovácku Jaromír Zmrhal by se mohl brzy objevit v reprezentaci

O možném povolání Lafaty a Michala Škody

„Uvidíme, jaký bude stav třeba u Milana Škody. Nevím, jak by na to David zareagoval, ale ve hře je i tato možnost. Kdyby byla mimořádná situace, tak by asi chtěla řešit mimořádným opatřením. Dlouhodobě prokazuje svoji kvalitu a střeleckou pohotovost. Je schopný dávat góly, prostě to umí. Michal mě překvapil. Je to pro nás téma. Některé zápasy jsem viděl a vedl si docela dobře.“

Sparta - Příbram: Lafata má hattrick a Sparta vede už 4:0
Video se připravuje ...

O vynechání Pavelky

„V zápasech, které jsme odehráli, mě úplně nepřesvědčil. I proto je pouze mezi náhradníky.“

O nedisciplinovanosti Petržely

„Nad ním ještě popřemýšlím. Co se týká jeho vyloučení v ligovém utkání s Duklou, on s takovými věcmi občas má problém. Na posledním srazu jsem s ním o tom mluvil. Zbytečně to kazí dojem z jeho případného dobrého výkonu, který umí předvést. Není to dobré. Měl by se rozhodně nad tím vážně zamyslet.“

Dukla - Plzeň: Petržela dostal druhou žlutou kartu a jde ven
Video se připravuje ...

Náhradníci v nominaci na Norsko a Dánsko
Brankář: Jan Laštůvka (Karviná, 3/0)
Obránci: Jiří Bílek (Slavia, 0/0), Vladimír Coufal (Liberec, 0/0), Lukáš Hejda (1,0), Adam Hloušek (Legia Varšava, (7,0), Jakub Jugas (Zlín, 0/0), Jan Sýkora (Liberec, 2/0)
Záložníci: Antonín Barák (Slavia, 0/0), Daniel Bartl (Liberec, 0/0), Josef Hušbauer (Slavia, 9/1), Jan Kopic (Plzeň, 3/1), David Pavelka (Kasimpasa, 13/0), Ondřej Petrák (Norimberk, 0/0), Milan Petržela (Plzeň, 19/0), Jaromír Zmrhal (Slavia, 1/0)
Útočníci: Václav Kadlec (Sparta, 15/3), Michael Krmenčík (Plzeň, 0/0), Matěj Vydra (Derby County, 20/5)

Brno - Jihlava: Za Brno vyrovnal Škoda, 1:1
Video se připravuje ...

Slavia - Slovácko: Gól! Zmrhal prostřelil Heču a Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud