6. listopadu 2017 • 20:43

Změny v nominaci: do Kataru letí Falta s Coufalem, mimo Řezník a Zmrhal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Původně měl být kádr české fotbalové reprezentace už uzavřen a v úterý ráno odcestovat do Kataru, kde se utká s tamním výběrem a Islandem. Jenže kvůli zdravotním potížím vypadli z nominace v pondělí večer Jaromír Zmrhal i Radim Řezník. Oba sice absolvovali část podvečerního tréninku, následné lékařské vyšetření však jejich cestě do Kataru vystavilo stopku.Naopak v týmu Karla Jarolíma je před ranním úterním odletem nahradí liberecký Vladimír Coufal a olomoucký Šimon Falta.



Už v pondělí dopoledne Jarolím povolal Josefa Šurala s Martinem Frýdkem ze Sparty, Jana Klimenta z Bröndby Kodaň, nováčky Stefana Simiče z Crotone s Davidem Houskou z Olomouce.

Mezi dodatečně povolanými byl také Zmrhal, kterého ale nakonec do Kataru stejně jako Řezníka nepustila lékařská prohlídka po večerním tréninku.

Jarolím proto nominoval další dva hráče. Šimona Faltu z Olomouce, který už byl s týmem při posledním kvalifikačním dvojzápase s Ázerbájdžánem a San Marinem. Naopak Vladimír Coufal z Liberce byl povolán vůbec poprvé. Dočkal na sraz nedorazil kvůli rodinným důvodům, Vydru vyřadilo zranění.

Nominace na přátelské zápasy s Islandem a Katarem
Brankáři: Tomáš Vaclík (Basilej, 17/0), Tomáš Koubek (Rennes, 6/0), Jiří Pavlenka (Brémy, 3/0)
Obránci: Vladimír Coufal (Liberec, 0/0), Stefan Simič (Crotone, 0/0), Ondřej Čelůstka (Antalyaspor, 3/1), Jan Bořil (Slavia Praha, 3/0), Jakub Brabec (Genk, 8/0), Marek Suchý (Basilej, 35/1), Tomáš Kalas (Fulham, 10/0), Filip Novák (Midtjylland, 11/1)
Záložníci: Šimon Falta (Olomouc, 0/0), Tomáš Souček (Slavia Praha, 6/0), Robert Hrubý (Baník Ostrava, 0/0), Jakub Jankto (Udine, 8/1), Josef Hušbauer (Slavia Praha, 12/1), Jan Kopic (Plzeň, 8/3), Antonín Barák (Udine, 5/4), Jan Sýkora (Slavia Praha, 5/0), Martin Frýdek (Sparta, 3/0), David Houska (Olomouc, 0/0),
Útočníci: Michael Krmenčík (Plzeň, 10/6), Jan Kliment (Bröndby, 4/0), Josef Šural (Sparta, 15/1)

Nikdo v klubu neočekával, že budeme hlavním pronásledovatelem Plzně, říká David Houska
Video se připravuje ...

Simič: Reprezentovat Česko jsem se rozhodl, protože k němu mám nejblíž
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud