9. srpna 2019 • 20:44

Další incidenty. Özil i Kolašinac po přepadení zmeškají start ligy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mesut Özil a Sead Kolašinac nebudou dva týdny po loupežném přepadení hrát za Arsenal v úvodním utkání sezony Premier League v Newcastlu. Londýnský klub uvedl, že hráči nejsou v týmu pro nedělní zápas kvůli tomu, že policie vyšetřuje "další bezpečnostní incidenty".



Německý záložník Özil a bosenský obránce Kolašinac se koncem července stali terčem loupežného přepadení v Londýně, když jejich auto zablokovali muži na mopedech. Kolašinac z vozu vyskočil a mužům čelil navzdory tomu, že byli ozbrojeni dlouhými noži.

Hráči vyvázli z incidentu nezraněni, ale v následných přípravných zápasech už nehráli. Nyní také přijdou minimálně o úvodní utkání ligové sezony.

„Rozhodli jsme se tak po dalších bezpečnostních incidentech, které vyšetřuje policie, a po rozhovorech s hráči a jejich zástupci,“ napsal Arsenal.

Představitelé klubu uvedli, že doufají, že se hráči do kádru vrátí co nejdříve.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud