25. září 2009 • 15:45

Foster bude chytat, Ferguson mu věří

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Ben Foster o pozici jedničky Manchesteru United nepřišel. Zatím. Manažer Sir Alex Ferguson mu stále důvěřuje, navzdory jeho chybám v posledních ligových utkáních.



26letý Foster, který podle Fergusona bude jedničkou anglického národního týmu na světovém šampionátu 2010, prožil velmi obtížný vstup do nové sezony.

Alex FergusonFoto Jaroslav Legner (Sport)

Očekávání, jež převzal po zranění Edwina van der Sara, nenaplnil a dopustil se hned několika obrovských chyb. Naposledy napomohl ke vstřelení branky Manchesteru City.

Předpokládalo se, že Ferguson udělá změnu a sáhne po Thomasu Kuszczakovi, jenž vychytal v Ligovém poháru s Wolverhamptonem čisté konto. Ovšem k výměně gólmanů nedojde.

„Buďte si jisti, že v sobotním utkání proti Stoke nastoupí Ben (Foster),“ prohlásil v pátek Ferguson. „Sice neměl mnoho herní praxe, ale bude v pořádku.“

Foster důvěru svého nadřízeného neztratil. A stále během zranění van der Sara zůstává jedničkou United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud