19. července 2010 • 11:22

Puyol: Fabregas chce zoufale do Barcelony

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barcelona údajně chystá poslední nabídku na Cesca Fabregase. Bude to poslední pokus přetáhnout španělského záložníka k sobě. Podaří se? Podle kapitána Carlese Puyola to jinak skončit nemůže, i když manažer Arsenalu Arséne Wenger tvrdí: "Tenhle příběh musí skončit. Fabregas nikam nepůjde."



Po všech spekulacích, které přežívají dlouhé měsíce, se množí názory, že Fabregas letos stoprocentně v Barceloně zakotví. Že prý chce hrát španělskou ligu, a proto nadřízené prosí, aby mu v cestě do renomovanějšího celku nebránili.

Arséne Wenger, kouč Arsenalu, však názor Fabregase neprodat nezměnil. "Napsalo se toho už hodně a není příjemné si o tom číst každý den. Cesc je náš kapitán a pro tým nesmírně důležitý. Chceme ho udržet," prohlásil francouzský kouč.

Barcelona chce Fabregase už dlouho. Do Londýna poslala několik nabídek. Ta nejvyšší se měla pohybovat kolem 35 milionů eur, ale Arsenal je všechny odmítl.

"Problémem rozhodně nejsou peníze. Nabídkám nenasloucháme, protože chceme, aby Fabregas byl součástí klubu i příští sezonu, to je celé. A já věřím, že Cesc tenhle klub miluje, proto zůstane," řekl Wenger.

Trochu jinak to vidí Carles Puyol, Fabregasův spoluhráč a přítel. "Cesc je vážně příjemný kluk a zoufale se chce stát hráčem Barcelony," citoval ho daily Star. "Není ale typem fotbalisty, který využívá média k tomu, aby přestoupil, jak se mu zachce. To není jeho styl."

Právě Puyol nepotěšil fanoušky Arsenalu vtípkem, který provedl při oslavách Španělů po finále mistrovství světa. Nic netušícího Fabregase oblékl do dresu Barcelony a řekl: "Už brzy."

"Arsenal by zkrátka měl respektovat přání Fabregase a jeho rodiny za to, co pro klub udělal. Jeho netrápí 'jen' to, že nemůže přestoupit do nejlepšího klubu na světě, ale hlavně, že mu nedovolí vrátit se zpět domů."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud