14. března 2011 • 13:30

VIDEO: Blázen Ibrahimovic udeřil hráče do břicha

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle ho může hodně mrzet. Útočník AC Milán Zlatan Ibrahimovic v nedělním utkání s Bari (1:1) udeřil do břicha protihráče Marca Rossiho a nechal se zbytečně vyloučit. Hrozí, že dostane trest a AC Milán bude na začátku dubna chybět při klíčovém derby s Interem.



Švédský reprezentant znovu dokázal, že to v hlavě nemá úplně v pořádku. Když se mu nedaří, občas se na hřišti chová jako blázen. Zbytečnou klukovinu provedl i v utkání AC Milán s Bari.

"Rossoneri" prohrávali 0:1, v Ibrahimovicovi to vřelo. Rozhodčí mu pro domnělou ruku neuznal gól, stejně jako předtím Robinhovi. Nelze se divit, že vysoký útočník byl pořádně vytočený. V 60. minutě dostal první žlutou kartu, další zkrat přišel o čtvrt hodiny později.



Ibrahimovic prohrál vzdušný souboj, za což svého strážce Rossiho pořádně "obdaroval". Nic netušícího obránce Bari praštil do břicha, ten se skácel k zemi. Reakce rozhodčího následovala vzápětí - červená karta a odchod ze hřiště.

VIDEO: Vyloučení Zlatana Ibrahimovice
Zlatan Ibrahimovic se pustil do soupeře pěstí
Video se připravuje ...


Nesmyslný úder pravděpodobně bude mít dohru. Podle italských médií může Ibrahimovic dostat pořádný flastr. V případě stopky na dva a více zápasů by mu hrozilo, že nestihne městské derby proti Interu. A ač se mu v poslední době tolik nedaří, pro útok AC by šlo o pořádnou ztrátu...

"Bohužel po náznaku faulu reagoval zbytečně ostře. Nesmí znervóznět protože jeden měsíc nedává góly. Přijde období, kdy jich dá mnohem víc," komentoval trenér Milánu Massimilliano Allegri vyloučení svého forvarda.

Ibrahimovic platí za jednoho z nejlepších světových útočníků, ale tohle opět přehnal. A svůj tým v zápase s posledním celkem tabulky zbytečně oslabil. I díky tomu, že Milán dohrával jen v deseti, ztratil v Bari dva body.

Zlatan Ibrahimovič byl vyloučen v utkání s Bari
Zlatan Ibrahimovič byl vyloučen v utkání s Bari

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud