12. září 2012 • 14:14

Nevídaný vyhazov v italské Ceseně: Brácho, máš padáka!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Campedelli vyrazil Campedelliho! Ten bizarní titulek si italská média nemohla nechat ujít. Skrývá se pod ním nezvyklá trenérská výměna – prezident fotbalistů druholigové Ceseny Igor Campedelli ukázal po třech kolech dveře svému bratru Nicolovi.



Tři zápasy, tři prohry, deset inkasovaných gólů. Ne, takovou bilanci nemohl ustát ani kouč, který měl v osobě prezidenta klubu maximální zastání. Byl to totiž jeho starší bratr.

„AC Cesena ukončila spolupráci s Nicolou Campedellim,“ uvedl ve stručném tiskovém prohlášení osmatřicetiletý boss Igor Campedelli. Určitě se mu tento krok nedělal lehce, ale nebylo zbytí.

Tým, který v minulé sezoně sestoupil do Serie B, totiž začal sezonu velice špatně a vše vyvrcholilo o víkendu domácí porážkou 1:4 s Novarou, po níž naštvaní tifosi požadovali demisi celého vedení klubu. Nakonec tedy museli vzít zavděk aspoň hlavou mladého trenéra.

Třiatřicetiletý Nicola Campedelli se ujal týmu, v němž během jara hostoval český reprezentant Daniel Pudil, na sklonku května. Ve funkci tedy vydržel necelé čtyři měsíce. Jeho nástupcem se stal pětačtyřicetiletý Pierpaolo Bisoli, který Cesenu trénoval už v letech 2008 – 2010.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud