19. ledna 2009 • 17:13

Armani: Kaká pryč? Nesmysl!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci protestující proti odchodu fotbalisty Kaká z AC Milán, za kterého Manchester City nabízí rekordních 100 milionů liber (přes tři miliardy korun), našli slovutného zastánce.



Proti přestupu brazilské hvězdy se postavil i slavný módní návrhář Giorgio Armani."Než se zbavit Kaká, tak ať radši Galliani (generální manažer AC Milán) prodá všechny ostatní hráče," řekl čtyřiasedmdesátiletý Armani listu Gazzetta dello Sport.

"Zbavovat se tak důležitého hráče je nesmysl," dodal.Armaniho, jehož oblečení Kaká propaguje, by se prý odchod brazilského reprezentanta dotkl i osobně.

"Byl bych z toho velmi smutný, protože s ním a jeho ženou mám skvělý vztah. Jsou to nádherní lidé," uvedl. "Ale chápu, že taková nabídka se těžko odmítá. Navíc takovou nabídku už on ani AC nikdy nemusí dostat," přidal.

Armanimu se nelíbí, že Manchester City chce dát šestadvacetiletému Kaká týdenní plat půl milion liber (přes 15 milionů korun). "Nevím, nevím, takové peníze tak mladému chlapci... Radši bych ho nechal vyrůst jako normálního člověka," prohlásil návrhář.

"Znám lidi, kteří se rychle dostali k penězům a pak skončili na mizině," dodal. "Celý systém je špatně. Nemůže být přece správné, aby vědci brali 1500 eur měsíčně, zatímco herci a fotbalisté berou nehorázné částky," uvedl. V Miláně bere Kaká ročně asi devět milionů eur (250 milionů korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud