24. května 2009 • 15:20

Ancelotti: Chelsea? Rád bych, ale nepůjdu

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti přiznal britskému deníku Daily Express, že by rád vedl londýnskou Chelsea. I přesto ale hodlá v příští sezoně zůstat v Itálii.



Spekulace o Ancelottiho budoucnosti rozdmýchal před několika dny Italův konkurent z mistrovského Interu José Mourinho. "Dozvěděl jsem se to od starých přátel z Chelsea," řekl kontroverzní Portugalec pro televizní stanici Sky Italia. "Novým manažerem se má stát Carlo."

Sám Ancelotti má ale jasno: "Smlouvu mám do 30. června 2010 a jsem si stoprocentně jistý, že budu v Miláně pokračovat i v příští sezoně," věří devětačtyřicetiletý trenér, který s klubem dokázal dvakrát vyhrát Ligu mistrů.

Ještě před dvěma týdny přitom vlivný deník Gazzetta dello Sport tipoval, že Ancelottiho šance na setrvání u Rossoneri není vyšší, než deset procent. Dvojnásobný ligový Trenér roku se totiž dostal do ostrého sporu s vlastníkem klubu Berlusconim. Nyní je ale vše pravděpodobně zapomenuto. Svědčí o tom i to, že Milán v minulých dnech nabídl Ancelottimu prodlouženou smlouvu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud