26. května 2010 • 10:18

Prezident Interu: Odchod Mourinha jistý není

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod fotbalového trenéra Josého Mourinha z Interu Milán do Realu Madrid prý zdaleka není hotovou záležitostí. Prohlásil to prezident italského klubu Massimo Moratti, který by portugalského kouče rád udržel.



"Nic není hotové. Právě naopak. Ještě jsme ani nezačali jednat a bude to nějakou dobu trvat," citovala pětašedesátiletého funkcionáře agentura Reuters.

"Mourinho už je ale myšlenkami v Madridu. Naděje umírá poslední, ale jeho přání bychom měli respektovat," dodal.Moratti současně uvedl, že se trenéra, který klub dovedl k triumfům v Serii A, Italském poháru a Lize mistrů, rozhodně nevzdá lehce.

Mourinho má ještě na dva roky smlouvu a Inter prý za jeho uvolnění bude požadovat 16 milionů eur (asi 411 milionů korun).Podle deníku AS už Mourinhův agent Jorge Mendes v Madridu jedná o smlouvě. Sedmačtyřicetiletý trenér prý požaduje tříletý kontrakt s ročním příjmem deset milionů eur.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud