16. října 2010 • 17:14

Inter chce podle prezidenta získat Messiho

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Inter Milán se chce podle prezidenta Massima Morattiho pokusit získat argentinského fotbalistu Lionela Messiho z Barcelony. Katalánský klub si však své hvězdy cení na rekordních 250 milionů eur (přes šest miliard korun).



Moratti nejprve o Messiho přestupu minulý týden žertoval s několika dětmi, že jim ho v lednu koupí jako dárek. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport už byl ale funkcionář vážnější. "Předtím to byl jen vtip, ale teď uvidíme, co bude dál," prohlásil.


Příchodu nejlepšího fotbalisty světa by se nebránil ani trenér Interu Rafael Benítez. "Jestli má prezident něco v plánu s Messim, já protestovat nebudu. Pokud ho chce koupit, neodmítnu," řekl španělský kouč agentuře Reuters.

Leo Messi dirigoval jasné vítězství Barcelony
Leo Messi dirigoval jasné vítězství Barcelony


Pokud by se úřadující vítěz Ligy mistrů skutečně pokusil Messiho získat, musel by sáhnout hluboko do kapsy. Třiadvacetiletý Argentinec má s Barcelonou smlouvu až do roku 2016 a její součástí je i výstupní klauzule na 250 milionů eur, což by z Messiho udělalo nejdražšího fotbalistu světa.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud