20. května 2009 • 12:51

Magath urazil fanoušky Bayernu...

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Wolfsburgu Felix Magath se před rozhodujícím kolem bundesligy postaral o vzplanutí emocí. Kouč vedoucího týmu soutěže v pondělí v televizním rozhovoru popíchl konkurenční Bayern Mnichov na místě, které si loňský mistr rezervoval pro případné oslavy titulu.



Za své jednání se Magath dnes omluvil.

"Bayern se s tím (druhým místem) bude muset naučit žít. Když budeme v posledním kole hrát byť jen z poloviny tak dobře, jako v posledních kolech, nemá Bayern šanci," řekl Magath v pondělí na balkoně nad mnichovským Mariánským náměstím, tedy přímo na místě, kde fotbalisté Bayernu tradičně slaví své úspěchy. Fanoušci si to vyložili jako provokaci a zavalili redakci televize rozhořčenými dopisy.

Magath se následně omluvil. "Udělal jsem chybu. Je to politováníhodné, ale občas se to stává. Opakovat to nebudu," prohlásil bývalý kouč Bayernu. Dodal, že mu prý nedošlo, že by si jeho slova mohl někdo vykládat zle. "Televizní štáb mě pozval na Mariánské náměstí, na balkonu byly dvě kamery a hned se natáčelo. Moc jsem nepřemýšlel o tom, co říkám," dodal Magath.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud