24. listopadu 2009 • 15:35

Toni o krizi Bayernu: Buď odejde kouč, nebo já

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špatné výsledky, ještě horší výkony. To doprovází v letošní sezoně Bayern Mnichov, který nedokázal pozvednout ani trenér Louis van Gaal. Navíc v kabině vznikají rozbroje, kterým přispívají i nešťastná prohlášení hráčů. Naposledy útočník Luca Toni pohrozil odchodem.



„Buď odejde van Gaal, nebo budu usilovat o přestup do jiného klubu. Všechno má své meze,“ prohlásil naštvaně italský útočník Toni.

Netají se tím, že s trenérem nevychází. Po zranění a příchodu dvou útočníků Oliče a Gomeze mu totiž nedal pořádnou šanci probojovat se zpět do základní sestavy.

„Bayernu přeji to nejlepší, ale s van Gaalem si nerozumím. Čtyři měsíce jsem s ním měl jenom problémy a teď je náš vztah na bodu mrazu,“ řekl Toni.

411521:gallery:true:true

Ten se přitom stále považuje za kvalitního útočníka, který by týmu dokázal pomoci. Jenomže dveře do základní jedenáctky Bayernu má zavřené. A po tomhle prohlášení zřejmě i zamčené.

„Rád bych se vrátil do Itálie a zase střílel góly, které by mě dostaly zpátky do reprezentace. Jsem totiž pořád střelec, který ze všech hrajících fotbalistů nastřílel v národním dresu nejvíce branek,“ dodal Toni s tím, že by si chtěl zahrát na světovém šampionátu.

Kam by mohl zamířit? Už dlouho se mluví o zájmu římského AS. Spekulacím se však Toni vyhýbá. Na otázku, zda je tento přestup reálný, odpověděl jen: „Mám dobrý vztah s Franceskem Tottim.“

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud