23. července 2010 • 15:24

Skandál?! Džeko prý vydírá Wolfsburg

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechte mě přestoupit, jinak nebudu hrát. Těmito slovy Edin Džeko údajně vyhrožuje vedení Wolfsburgu, které se rozhodlo ex-teplického útočníka neprodat. Bosenského reprezentanta podle Bildu štve, že nemůže odejít do většího klubu.



"Chci odejít. Ale pokud musím zůstat, tak potom uvidíte, jak budu hrát," citoval Bild bývalého forvarda Teplic.

Edin DžekoFoto ČTK/AP

Odvážná slova, která zaváním vydíráním, jak tvrdí německý list?

Pokud tato slova Džeko skutečně vyřkl, otevřeně pohrozil, že v nadcházející sezoně nebude v dresu Wolfsburgu odevzdávat stoprocentní výkony!

Proč by to dělal? Tak hlavně proto, že jej klub neuvolnil do většího týmu. Zájem měly hned tři – Manchester City, Juventus a AC Milán.

"Žádný z nich ovšem neposlal takovou nabídku, o které by se dalo diskutovat," pronesl sportovní manažer týmu Dieter Hoeneß.

Před rokem Džeko prodloužil smlouvu do roku 2013, v níž byla zakotvena klauzule, která mu dovolovala přestoupit kamkoliv, jestliže by zájemce složil do 31. května tohoto roku částku 40 milionů eur.

Tuto sumu však nikdo nezaplatil, a tak klauzule propadla. Nyní si Wolfsburg může říct o jakoukoliv cenu, anebo jednoduše všechny nabídky smést ze stolu.

"Edin zůstane u nás bez ohledu na nabídky, které přijdou," uvedl Hoeneß po schůzce vedení klubu s trenérem Stevem McClarenem.

"Tím také chceme utnout spekulace, protože se blíží začátek sezony. Od této chvíle se všichni mohou soustředit na nový ročník."

Džeka tahle slova štvou. Ale je skutečně ochotný vypouštět zápasy?

"Jsem přesvědčen o tom, že rozhodnutí udržet Edina v klubu nebude mít žádný vliv na jeho výkonech. Je to slušný kluk," věří Hoeness.

Edin Džeko slaví gól proti Wolfsburgu
Edin Džeko slaví gól proti Wolfsburgu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud