18. července 2015 • 14:42

Gerrardova premiéra v MLS: Gól, asistence a chrániče Liverpoolu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool to je láska, která vám zůstane v srdci. Steven Gerrard se sice s anglickým klubem rozešel a teď válí za mořem v Major League Soccer. Při debutu v soutěži za LA Galaxy ale na „reds“ nezapomněl a zápas odehrál v chráničích se znakem Liverpoolu. Pak dal fotku na instagram, kde slogan „Jednou červený…“ doplnil srdíčkem, což nemusí nikdo překládat. Zkušený záložník dal při své premiéře v MLS gól. „Užíval jsem si to, cítil jsem se znovu jako dítě,“ smál se.



Bývalý kapitán mužstva z Anfieldu vyrovnával v utkání proti San Jose Earthquakes před poločasem na 2:2. Při další trefě Keana si připsal asistenci. Stejnému hráči pak dokonce přenechal exekuci dvou pokutových kopů vítězů. „Jsem hlavně rád, že zase nastupuji k zápasům. Těším se, že budu zase pravidelně hrát,“ smál se pětatřicetiletý Gerrard.

Zkušený záložník hrál do 88. minuty, pak jej kouč Bruce Arena vystřídal. „Už od šedesáté minuty na mě Burce křičel, jak se cítím. Předstíral jsem, že jsem ho neslyšel a hrál dál. Cítil jsem se znovu jako dítě a všechno si užíval. Nechtělo se mi střídat,“ culil se fotbalista. „Cítil jsem v sobě novou energii, fotbal pořád miluji, užívám si každý trénink. Začátek mi vyšel skvěle, ale musím zůstat soustředěný, aby to tak bylo i dál.“

Na hřišti si náramně rozuměl s Robbie Keanem, s nímž se potkal při angažmá v Liverpoolu. „Chemie zase fungovala. Když máte po boku tak dobré a inteligentní hráče, tak to není nic složitého,“ vykládal záložník.

„Robbie a Stevie vypadali, jako by už spolu předtím hráli,“ usmíval se spokojený kouč vítězů. „Je zřejmé, že si budou rozumět a to je důvod, proč jsme Gerrarda brali. Náš tým bude určitě lepší,“ dodal Arena.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud