18. dubna 2011 • 16:25

Nizozemci v úžasu: Neskutečný gól a oslava roku!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Pověsí se do vzduchu, nastaví kopačku a letící míč trefí přímo do šibenice. Norský obránce Rody Pa-Modou Kah vstřelil nádhernou branku, v Nizozemsku aspiruje na gól roku. Jedinečný zásah navíc opepřil originální oslavou, kterou pobavil domácí fanoušky.



V utkání nizozemské nejvyšší soutěže se střetla Roda JC s VVV Venlo. Domácí tým nad předposledním celkem soutěže vedl 4:0, kráčel k pohodovému vítězství. Pátý gól Rody obstaral jedinečným způsobem Pa-Modou Kah.

Norský obránce si naskočil na centr z pravé strany, pověsil se do vzduchu a napálil míč přímo do šibenice. Úžasná trefa, kterou podtrhl domácí vítězství 5:2. Luxusní gól pak podpořil vtipnou oslavou.

Se spoluhráči si po vzoru britských gentlemanů levou ruku schoval za záda, pravačkou a úklonem se pak zdravil s gratulujícími spluhráči. Ti mu ještě na počest výstavní trefy vyleštili kopačky.

Venlo v závěru sice snížilo na 2:5, domácím to ale vůbec nevadilo. Radovali se z pěti zásahů svého týmu, navíc viděli pravděpodobně nejkrásnější gól sezony. A že v nizozemské Eredivisie padá branek požehnaně...

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud