25. dubna 2011 • 20:48

VIDEO: Dvě zlomené nohy v jednom utkání!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned dva fotbalisté utrpěli v sobotních zápasech zámořské ligy MLS po ostrých zákrocích soupeřů zlomeninu nohy. Nejužitečnější hráč loňského ročníku soutěže David Ferreira z Dallasu má po faulu Jonnyho Leatherse z Vancouveru zlomený kotník.



Stevu Zakuanimu ze Seattlu přerazil coloradský záložník Brian Mullan svým skluzem už v třetí minutě zápasu holenní i lýtkovou kost na levé noze a byl vyloučen.

Konžský útočník Zakuani se hned v Denveru podrobil operaci a v tamní nemocnici zůstane ještě několik dnů, než se vrátí do Seattlu.

VIDEO: Zápas skončil dvěma vážnými zraněními


Zápas poznamely dvě vážná zranění
Video se připravuje ...


Také Ferreira bude muset na operaci, kterou absolvuje až po návratu do Dallasu. Kolumbijský fotbalista chyběl loni v sestavě svého týmu jedinou minutu a byl nejfaulovanějším hráčem ligy.

Dallas i po zranění své opory v úvodu druhého poločasu zvítězil ve Vancouveru 2:1. Také Seattle se pomstil za zranění své hvězdy oslabenému Coloradu výhrou 1:0.


Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud