9. srpna 2017 • 11:35

Zmuchlaný obličej Fellainiho obletěl svět. Jde příkladem, chválil Mourinho

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterní Superpohár zvládl lépe Real Madrid, který po výhře 2:1 slaví první trofej hned na startu sezony. U fotbalistů Manchesteru United chválil jejich trenér José Mourinho po prohře alespoň nasazení a bojovnost. Za všechny jmenoval Marouane Fellainiho, který nastoupil ve druhém poločase. Utkání dohrál i po tvrdé srážce s kapitánem Realu Sergiem Ramosem, po sociálních sítích se navíc šíří vtipná fotka, na které vysokému Belgičanovi slušně nafackoval balon přes obličej.



Fellaini se dostal na trávník v 56. minutě za stavu 0:2, když vystřídal Andera Herreru. Na hřišti byl chviličku, když schytal míčem tvrdý direkt do hlavy.

Belgický reprezentant se snažil o hlavičku, ale balon ho trefil do obličeje. Fotograf zvládl včas zachytit vtipný moment, kdy Fellainiho tvář vypadá naprosto zmuchlaně.

"Děkuji všem, kdo tuhle fotku zveřejnili a poslali mi jí," vzkázal fanouškům po utkání na Twitteru, kde se zajímavý snímek začal rychle šířit a sdíleli ho fanoušci z celého světa.

Fellaini měl v utkání smůlu. V závěru se ještě při hlavičkovém souboji srazil ve vápně s Ramosem , střet odnesl krvavým zraněním a dohrával s ovázanou hlavou.

Vysoký hráč s výrazným účesem ale nešel střídat a i přes nepříjemný šrám vydržel na trávníku až do konce. "Tahle parta je fantastická, Marouane jde příkladem v tom, jaký týmový duch v šatně máme," ocenil záložníkovu bojovnost po utkání trenér United José Mourinho .

Manchester přitom nepůsobil suverénním dojmem, většinu času spíš bránil v "Mourinhovském" bloku před bránou a nechal hrát soupeře z Realu. Prohra 1:2 odpovídala vývoji utkání, Real si Superpohár podmanil zaslouženě.

"Sezona je tady, dneska jsme začali. Premier League startuje v neděli, jsme na tom lépe než v minulé sezoně, kdy jsme vyhráli Evropskou ligu," hodnotil pozitivně svůj tým José Mourinho.

Manchester vstupuje do nejvyšší anglické souteže v neděli zápasem s West Hamem United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud