Jonáš Bartoš
Premium
31. prosince 2023 • 05:00

Krmenčík o chybě ve Slavii i možném návratu do Plzně: Ztratil jsem sám sebe

Vstoupit do diskuse
20
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčí bezpečně proměňuje penaltu, 1:0 pro Letenské!
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při aktuální štaci na Kypru, kde v létě podepsal na dva roky v Apollonu Limassol, lehce sešel z očí české fotbalové veřejnosti. Michael Krmenčík (30) kariéru nebalí, naopak. Prošel si složitějším obdobím, ale aktuálně má zase ze své práce radost. V upřímné zpovědi pro deník Sport a iSport.cz vypráví i o tom, jakou chybu udělal při angažmá ve Slavii. Z krize mu pomohla spolupráce s mentálním koučem. „Hodně se toho ve mně změnilo,“ říká český útočník.



Těsně před Vánoci, kdy redaktorovi Sportu zvedl telefon, měl dobrou náladu. Michael Krmenčík na začátku prosince dvakrát skóroval za Apollon proti Achnasu. Český forvard našel do fotbalu znovu chuť – přiznává, že největší chybu udělal během exponovaného angažmá ve Slavii, když před dvěma lety v Edenu provokativně oslavil branku proti mateřské Plzni. „Tohle bych chtěl odčinit,“ přiznává a pustí se do vyprávění nejen o své aktuální situaci. 

Jak berete půlrok na Kypru?
„Hrál jsem v kariéře před hodně lidmi, ale co tady občas dělají fanoušci, to jsem asi ještě neviděl. Dávají nám hodně najevo, když prohráváme

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
20

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud