3. února 2009 • 13:54

Larsson odložil florbalku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný švédský fotbalista Henrik Larsson ukončil své zimní florbalové angažmá. Sedmatřicetiletý útočník naposledy působil ve svém mateřském klubu FC Helsingborg, za něj také od listopadu hrál ve švédské florbalové lize.



Larsson hrál ve Švédsku populární florbal v mládí a v elitní světové soutěži se neztratil ani nyní. V devíti zápasech za Helsingborg nasbíral pět bodů za gól a čtyři asistence.

Bývalému útočníkovi Celtiku Glasgow, Barcelony a Manchesteru United skončila v listopadu v Helsingborgu smlouva a zatím není jasné, zda ji prodlouží. Se švédským klubem sice trénuje, nicméně zájem o jeho služby mají i týmy ze zahraničí - oficiální nabídku Larsson dostal například z Marseille.

Útočník, jenž vyhrál anketu o nejlepšího švédského fotbalistu uplynulých padesáti let, má zatím na kontě 102 zápasů za národní tým a v reprezentační kariéře hodlá pokračovat.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud