8. listopadu 2010 • 11:30

Beckham zařídil dva góly a posunul LA do semifinále

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Los Angeles Galaxy zkompletovali kvarteto semifinalistů play off zámořské MLS. Kalifornský tým porazil v odvetě semifinále Západní konference 2:1 Seattle díky anglické hvězdě Davidu Beckhamovi, jenž nahrál na oba góly.



Hráči Galaxy, kteří vyhráli první zápas na soupeřově půdě 1:0, se o postup do finále soutěže zvaného MLS Cup utkají s Dallasem. Finále Východní konference obstarají Colorado a San Jose.

Los Angeles prakticky rozhodlo o svém postupu v prvním poločase, kdy v rozmezí osmi minut dvakrát skórovalo. Nejprve se v 19. minutě trefil Edson Buddle po Beckhamově rohu a poté pětatřicetiletý záložník posadil míč z trestného kopu na hlavu skórujícímu Omaru Gonzalezovi. Skóre v závěru kosmeticky upravil hostující Steve Zakuani.

"Je pro mě důležité, abych měl spoluhráče, kterým můžu nahrát míč na hlavu nebo k nohám. Vím, že když budu mít míč v dobré pozici, máme dostatečně dobré hráče, kteří dokážou skórovat," uvedl Beckham, jenž přiznal, že se ještě stále plně nezotavil z březnového zranění Achillovy šlachy, kvůli němuž vynechal šest měsíců.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud