17. dubna 2011 • 04:56

VIDEO: Neskutečné. Stačily tři vteřiny a padl gól!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plzeň - Mladá Boleslav: Viktoria přidává třetí zásah, na přední tyči uklidil míč do sítě Chorý
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dát branku za tři vteřiny po zahájení hry? Věc stěží uvěřitelná, přesto v hokeji určitě možná. Ale asi jen byste si vsadili na to, že něco podobného lze provést i ve fotbalovém utkání.



V zápase portugalské nižší soutěže mezi týmu FC Oliveira s Arganilem se tato neuvěřitelná věc povedla útočníkovi Carlosu Almeidovi. Ten se spolu se spoluhráčem rozhodl, že v jednoduchosti je síla a okamžitě po rozehrání napálil míč na soupeřovu branku.

Že si to však kulatý nesmysl zamíří prakticky přesně do šibenice, to s jistotou nečekal ani on. Zoufalý gólman si pravděpodobně ještě nestačil ani pořádně upevnit své rukavice a už byl nucen plachtit vzduchem. Marně.

Takový úvod zápasu si určitě nedokázal vybavit ani v nejhorším snu, a tak se není čemu divit, že zůstal po marném letu za míčem jen bezvládně ležet u tyče.

Gól padl za tři vteřiny
Gól padl za tři vteřiny

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud