2. září 2011 • 22:01

Kvůli remíze Zlína s Varnsdorfem klesla Zbrojovka na dno druhé ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Zlína remizovali v předehrávce pátého kola druhé ligy s Varnsdorfem 0:0 a dostali se do čela soutěže. Získaný bod pomohl k posunu v pořadí i dosud posledním hostům, kteří poslali na dno tabulky Zbrojovku Brno.



První poločas mnoho vzruchu nenabídl. Hrálo se hlavně ve středu hřiště a na obou stranách převládala bojovnost. Nejnebezpečnější akci vymysleli hosté na konci úvodní čtvrthodiny, když přetažený centr na zadní tyč napálil Rudnickij z voleje nad bránu.



Zlínští se připomněli za dalších pět minut, jenže ani Poznarova hlavička mezi tyče nezamířila. Těsně před poločasem to ještě zkusil domácí Polách, ani jemu ale střela z hranice šestnáctky nesedla.

V druhé půli zaujala po deseti minutách Paciorkova nepřesná střela. V 68. minutě si pak vypracovali svou největší příležitost Severočeši. Martan běžel sám na Dostála, ten však zlínské mužstvo podržel.

Za dalších sedm minut připravil domácí Šrom gólovou pozici pro Elšíka, jenž ale z malého vápna hlavičkoval těsně vedle. Osm minut před koncem se za záda hostující obrany dostal znovu Šrom, ovšem i on technickým obstřelem bránu minul.

V nastaveném čase ještě mohl výhru na stranu Varnsdorfu strhnout Procházka, hlavičkový pokus z bezprostřední blízkosti mu ale nesedl.

Richard Dostálek s Brnem sestupuje z první ligy
Richard Dostálek s Brnem sestupuje z první ligy

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud