26. září 2011 • 12:14

Chuligáni Sparty napadli fanoušky Bohemky. Jednomu skákali po hlavě

Autor: qp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Otřesný zážitek si prožili včera večer fanoušci Bohemians 1905. Pět z nich kolem půl deváté napadla asi dvacetičlenná skupina sparťanských chuligánů. "Viděl jsem, jak jednoho srazili na zem a skákali mu po hlavě. Ležel v kaluži krve v bezvědomí," uvedl očitý svědek pro agenturu Mediafax.



Vše se odehrálo na tramvajové zastávce před hospodou v Ďolíčku, kde příznivci Bohemians 1905 zapíjeli remízu s Libercem.  "Z tramvaje vystoupilo asi dvacet sparťanů a hned zaútočili na skupinku pěti bohemáků," řekl očitý svědek Mediafaxu.

Jeden z napadených mladíků skončil s vážným zraněním v nemocnici, a to když jej srazili dva sparťané k zemi a začali mu dupat na hlavu. "Ten dopadl nejhůř. Zůstal ležet v kaluži krve v bezvědomí na chodníku. Když ho nakládali do sanitky, byl pořád mimo," uvedl svědek.

Fanouškům Bohemky přislo na pomoc o chvíli později deset "kolegů". "Sparťani na ně řvali, ať si to jdou rozdat naproti do parku, ale nakonec se to odehrálo na ulici. Pak přijela policie. Honila to tady po ulicích," všiml si svědek.

Policejní mluvčí agentuře Mediafax potvrdila zadržení devíti mužů, kteří jsou spojeni s napadením ve Vršovické ulici. Dodala, že se jedná pouze o fanoušky fotbalové Sparty.

Momentálně jsou u výslechu. Na policii vypovídají i svědci.

VIDEO: Policie zastavila autobus se sparťany

Vstoupit do diskuse
11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud